Saturday, July 25, 2009

Butterfly in frame- for u!

Dear,

This one i google just for u..sebab u mcm pening nk pilih mana satu..this is contoh yang i ckp kat u..using satin ribbon... :)

if no budget untuk keronsang seperti itu...u leh beli yg bundle2 punya..sekali byk murah jek.. :)hihihi janji bling2!!

selamat mencuba!

9 comments:

Sha Pattinson said...

lawa+ cantik ..ha'ah la ader keronsang lagi nampak class you!!!

NisS^ImmEr said...

cantik..simple but nice n bling2 too..

sabsabby said...

amy, i like...

btw hey u book dewan bukit damansara kan?? i was wondering if u are not using the date, perhaps i can take over, i have a bit of a problem with the date that i have booked, and the rest all dah fully booked..if not i will have no choice but to find another location...hehe..sigh...

kindly e-mail me at sabrina_ansary@hotmail.com

AmyMizzunderstood said...

Sha Pattinson :: n easy to do.. :)

NisS^ImmEr ::bling2 tu yang nampak mahal sbnrnya..hihihi

sabsabby :: hi..ok nnt i email u..dun worry

BuTtErFlyInFraMe said...

huhu, thanks a lot dear!

i dh pun g beli kat ssf hari tuh..tapi rasa mcm kecik la pulakk..haihhhh..mmg pening pon..

oh ya, nanti u tgk blog i, ada paste 'pokok togeh' tu...hihiii

esca said...

cantik la amy... ribbon tu kalau beli agak mahal juga kan?

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: thanks dear!sangat baik!

esca ::esca..actually ribbon tak mahal..setakat kerongsang tu..carik yg murah2 pun ada... :)janji hasil dia cantek!

lovely2gether said...

u know what, sy baru je terfikirkan idea nak wat bling2 ni ;-) then, i found in urs.. ^__^ sangat cantik kan?? perfect!

AmyMizzunderstood said...

lovely2gether :: oo gud!mesti cantek!nnt update la ya!