Tuesday, August 18, 2009

Job Marhaban di ASTRO..

Hello peeps!

Ingat kan bulan2 puasa ni leh rest kejap..tapi Alhamdulillah rezeki masih saya terima..Syukur..
job Marhaban di Astro ni, Atim selaku enchik tunang yang berjaya dapatkan..dengan penat lelah kami..hahaha buat sample2 ni..kesana kemari..akhirnya berjaya juga...

Marhaban di ASTRO telah bermula since last week lagi..gift2 tersebut kena prepare 100 per week..semuanya untuk 4 weeks!so 4 weeks tak la duk diam saja kan?huhuhu..

Antara nya adalah ...


Thanks to future MIL, yang turut membantu kami.. :)

For u guys yang ingin memiliki balang2 nih..sila la bgtau saya yer!sesuai la sangat untuk raya2 nih..ianya bertutup dan kedap udara.. dan sangat cantik..available in PINK too...cuma bentuknya bulat2 sket..tapi cantik!!Cuba teka ASTRO pilih yang mana..aagaggagaa...


Guys sila email saya untuk memiliki balang2 ini di ::

amymizzunderstood@yahoo.com


11 comments:

Anonymous said...

Amy,

cute nye..baper harga satu nie?

-watie

BuTtErFlyInFraMe said...

wah congrats! job yg agak besar nih..
raya sakan lahh amy... :)

btw, heart the 1st balang itu...!!!

AmyMizzunderstood said...

watie :: leh email kat saya tak?amymizzunderstood@yahoo.com

BuTtErFlyInFraMe ::Thanks babe!syukur alhamdulillah...

NURUL said...

amy lawa laa. nak tnya bape harganya? email nurul ye : ainiee_overmars@yahoo.com.

sudah memjadi pembaca setia blog kamu nie. hihihi :)

Mawar misswateva said...

wah2..murah rezki ekk bride-to-be ni.
astro cop balang no 5 kot.=)

congrates2!

Nariko said...

baguslah.. murah rezeki awak.. boleh la email kan i nnt quotation nyer yer.. :)

AmyMizzunderstood said...

NURUL :: ok nurul nnt amy email!

Mawar misswateva ::thanks mawarku..ehehhe salah2 sila teka lagi..

Nariko :: boleh2..rezeki dpt dengar u nk dpt bby kot!heheh

Miss Shareeda said...

Cantik la. Amy, agak2 klu order byk ada diskaun tak.. hehe.. nanti i emel u ok..

AmyMizzunderstood said...

Miss Shareeda :: oh mesti la ada!kalau banyak saya boleh bagi harga special!lagi2 untuk bloggers.. :)

anil lutaze said...

amy...bekas ni mau ltk ape yee..cnthek...ukan bekas kuih raya ke??

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: mrs anil..ya ni bekas kuih raya..kalau mahu sms saya ya..recommended nih!!