Rabu, 19 Ogos 2009

Sumthing from sumone..

Holaa.. asik cerita pasal biz jek kan?sekarang nak bernafas sket...hehehe last weekend..saya telah mendapat sesuatu..daripada seseorang.. :) Ianya adalah...
malindi crocs...yihaaaaaaaaa (At last!!nak beli sendiri malas..last2 dpt gak)
It is from yang terchenta la of coz!sapa lagi nak bagi aku kan?hehehe.. Boleh pakai di hari raya...!bersama baju pink..ye tuan2..!saya dan cousin2 yang lain dah berpakat untuk pakai crocs di pagi raya..senang ke kubur dan kemana saja..hahahaha..boleh?? Dear fiance, Thank you very much!Next time adalah balasannya..hahahaha... Tapi kan teringiiiinnn nak yang nih..
hehehe..takpe2 next time i beli sendirik!huhuhu
Masalah kasut ni adalah RINGAN!tu pasal saya mahu...okeh..nnt update lagik!

14 ulasan:

BuTtErFlyInFraMe berkata...

huhuu siyes crocs comey....pinky lagi..pakai kasut mcm ni lagi sng esp tpt yang bertanah lembut, tadelah tumit kasut tertanam tersangkut kat tanah..heheh.(experienced)

btw, lame tak 'nampak' u kat blog i tau..heheh

anil lutaze berkata...

awak tau...saya mahu sandal spt awak dpapt tu ..pstu carik kaler purple x jumpe2...ada yg x de size lah..merata dah carik..sedey tol..

dialicious berkata...

bestnye..i belum ade crocs.teringin nak beli tp tak reti nak menggayakan..huhu

sweet cravings berkata...

amy, sy suka juagk!! :P

Unknown berkata...

hehe saya pun di dalam usaha meminta kasut ini dpd hubby ku.hihi..cambest kan? esp bila jalan byk.

hopefully dapat nanti ;P

Nariko berkata...

tak boleh jd ni kena mintak gak crocs untuk raya.. hehehe

Farhana Baharin berkata...

yeay!!!awesome....mesti sgt gojes kan..ha ha ha..aku pun mau beli wedges tuh..adoi..pokai lar raya nih...

-Nadya- berkata...

hey..kasut kita samaa laa...tapi saya punyaa warna pink .. hahaha .. memang sesuai utk dipakai bila bershopping .. no sakit kakii .. hahaha..

shapattnson berkata...

ey bestnya jeles plak sya dibuatnya hehehe ..yg kat bwh tu pon cantik juga pun sangat jeles hehe ..bole buat hantaran tak tu?

AmyMizzunderstood berkata...

BuTtErFlyInFraMe ::betul2 saya pun pernah mengalami denda tersebut!hehehe saya ada jenguk..tapi tak drop comment babe..bz la..haishh

anil lutaze :: yeke??huhuhu anil pakai lagi la tantek!sebab u putih..carik la..merata kot crocs nih..

dialicious :: sila beli..skrg sudah mls nk pakai heels huhuhu

sweet cravings :: hehehe.. :)

yunayuni :: mintak jangan tak mintak babe!

-Nadya- :: haaa..pasni leh raya pakai crocs!shopping tu apa tah lagi la kan?heheh kita geng..amy dh ckp kat eva,raya pakai crocs!

Sha Pattinson :: heheh apa salahnya kalau nk buat hantaran..bukan orang len pakai..u yg pakai kot?jgn peduli kata orang!

Nariko :: puan,u shud have 1 la..u tak leh pakai heels sudah ok!this is gud for preggy!

faRhaNa :: leh la geng ngan ko nono kan??heheh

Qistin Fadzin berkata...

kaki i mcm pelik kalau pkai crocs... (sbb i mmg x seswai kalo pakai benda2 cute camtu...) tp wedge tu sgt menarik... sejak bila crocs keluarkan wedge? nakkkk!!!!

-Nadya- berkata...

crocs neh mmg sesuai walaupun dpkai dgn baju kurung .. ala sweet gitu .. auuww!! eva nyer color pa?intan pn seme dh ada .. same colour dgn amy .. haiisshh, t leh la wat gathering pechentaa crocs .. best2..

AmyMizzunderstood berkata...

Qis :: oo..pakai jeans,baby t pakai la crocs!mudah simple..dan stylo!huhuhu

-Nadya- :: eva punya color silver/grey!huhuh sama ngan intan eh??leh la..layann..

Suzie berkata...

kak suzie punya crocs malindi kaler hitam..hehe..mmg sgt suka la sbb ringan n jalan jauh kaki tak sakit ;-)