Thursday, August 20, 2009

Saya mahu itew...

Hi..

Hmm..previously saya pernah cerita pasal kasut wedding saya..kan?mcm mana la rupanya daripada Rizman?tapi saya rasa biasa2 aja..(ingat ko diva)

Tapi kan..saya sudah biasa dgn keadaan gila2...apa saja yang saya mahu saya nak laksanakan pada wedding saya nnt..nk tau ke apa??huhuu..

saya mahukan kasut yang berCOLOUR!diulang berCOLOUR!!

Pernah la saya citer kat Atim..dia ingat saya memain jek..rerupanya Atim pun ada angan2 dia sendiri..huhuhu...saya mahukan sesuatu yang hijau!hehehe tak pun yellow..lite yellow...dah try masuk ALDO..tapi tak menarik la pulak..kat mana boleh saya dapatkan heels bewarna geween..atau yellow??tapi geween lagi cantek la..(biru pun!)huhuhu


23 comments:

ISFA said...

try lea tgk kedai kasut yg lain... cth: nine west,

or gie kat blog ini http://theexcitedbride.blogspot.com/
kat area wedding shoe dia... maybe amy bley survey2..

besh of luck amy... hehehehehe

BuTtErFlyInFraMe said...

wahhh amy..pasti menawan punyelah kamu nanti.. :)

littlephia said...

amy, cantik ogeyy and kewl.

sy pon mcm menginginkan jeeee?

KUNING repeat KUNING :P

Miss Shareeda said...

sumthing different ya.
Erm.. apa kata cik amy try tgk kat butik-butik dress.
kadang diaorang ada own shoes collection jugak.
berbagai colour, walaupun tak byk pilihan tapi mesti ada yang mampu memikat. just a suggestion.

Nurulhuda|Adlie said...

i pun nak heel yang color color.. hehe.. ;) lawa kan, menyerlah je even kat bawah nun..

ISFA said...

amy.. fara ada tgk.. one of bloggers tempah kasut kat cni.. :) lea tgk mana tau jatuh cinte kea.. k

http://weddingislegallery.blogspot.com/

atau

http://www.weddingisle.com.my/html/contact.htm

Fuchsia~ said...

amy, kasut ijau tu very d vouge okeh!

Sha Pattinson said...

baru prasan ..awak punya blog dah tukar background sangat cute mcm orangnyer ...hurm kasut color2 ...sesuatu yang luar biasa ..

Reena said...

Bagus idea amy..lawalah kasut dlm gambar tue...at least nnt boleh digunakan lagi kan. try tgk kat guess plak or lewre..

Sha Pattinson said...

baru prasan ..awak punya blog dah tukar background sangat cute mcm orangnyer ...hurm kasut color2 ...sesuatu yang luar biasa ..

anil lutaze said...

gila kool;!!! kalau bju u light or color putih mmg cnthek pakai kasut berkaler..

ikot kaler tema...waah gituu...kaler tema wrna hijo kan..ha...siyes cnthek...tp sedikit kena sabar lah nk carinye...

xpe2 ..u still got time..

NURUL said...

amy cuba di nine west or s.weitzmen kalu ada :)

AmyMizzunderstood said...

ISFA :: thanks for the info!

BuTtErFlyInFraMe :: Oh pastinya kamu lagi menawan.. :)

littlephia :: lets hunting the heels!

Miss Shareeda :: hmm mungkin bernas juga idea nih..lihat nanti!

Fuchsia~ :: green is quite cool kan?sejuk mata memandang.. :)

Sha Pattinson :: haah takde keja..hihi..

Reena :: yup..maybe i shud try guess..lewre too thanks reena!

anil lutaze :: baju sya sememangnya putih..thats y nak carik kasut color2..huhu

NURUL :: hmm stuart??kopak la duit aku!!huhu

CINDELLYNA said...

i lyke!!!!!=).Nanti post pic2 on yr w-day ye!

hidden.wing said...

ahhh, blue manolo itu sangat yummy!!

peeptoes cantik for your outdoor wed ;D

AmyMizzunderstood said...

CINDELLYNA :: Insyallah..5 mnths to go..huhu

hidden.wing :: manolo tu mmg pujaan hati la babe!

achmal said...

green, red, yellow!! owh idaman hati
saye juga hampir2 membeli purple color hahahah~

gud luck amy~ carik jgn tak carik wihuuuu musti cunnnnn

AmyMizzunderstood said...

achmal ::hihi nak kejar lani..heheh

Nariko said...

dont be afraid.. go for it! kaler hijau lumut cam best jer.. i nye skyhigh heels masa kawen sume takleh pakai dah... aduu berangan je dulu nk bergaya.. uhuks

AmyMizzunderstood said...

nariko :: no way!!after 9 months nnt u leh pakai semula babe!baru la hot mama!hehehe

ISFA said...

amy.. yg biru tue i dah tgk... n jumpa tp dlm internet lea.. brand dia
Manolo Blahnik...

AmyMizzunderstood said...

ISFA :: itu sudah pasti..hahhaa..saya tak mampu kot!

ISFA said...

or amy bley browse dlm
http://www.polyvore.com/

its help a lots