Wednesday, August 12, 2009

Yesterday...

Semalam saya hanya duduk di rumah..sambil menyiapkan bunga pahar yg tak siap2..(hampir separuh sudah siap..!)
Tak banyak cerita kat TV..so saya pun stop la kat channel Astro Ria..masa tu citer CAM...(cerita artis malaysia) kali ni pasal group2 artist yang lama dulu..time saya masih sekolah2 dan sangat gila2 kat diorang..hehehe..

FEMININ...
KRU
4u2c

NICO

Maaf saya sangat menggilai mereka...kenapa eh?ahaha tah..feminin bg impak paling besar time saya sekolah rendah dulu..okeh around 1993..still standard 3..saya dah start potong rambut mcm mereka..yang betul2 pendek..oh chumel sbb saya masih budak sekolah..kemas jek..tapi biasa la datang sekolah kene ejek la apa lagi!!

KRU...saya gile2 kat yusry agaggaa..(sebab dia paling hensem time tu) my sis chup Edry..and my cousin Selina chup norman.. (Actually me and Selina ada gado sket sbb nk Yusry!Motifff??) Ina..amik la aku dah tak nk!hahahhaa...Masa ni saya sudah berada di secondary school..Seluar harus baggy!!kalau tak de seluar ni tak leh kuar KL!..pecaya tak??

Suar type2 nih la yang dulu2 menjadik pujaan ramai!!hampehnyaa..huhuhu

Masa 4u2c naik saya hanya meminati 'Adik' hahah aku tengok tak de le cute mana pun..buta IT sunggoh masa itew..!!hahaha..gilak!aku cuma tau lagu Fiona jek..dengan Oh i miss u ..tul ke?belasah la..

Time NICO?Ni pengaruh kakak nih..dia yang minat giler NICO..masa tu kaset berlambak2 kat umah..!!NICO kan lagu2 dia mmg rap sehabis baik!hahhaa..dan time ni tengah famous seluar mcm batik2 tu..kan santai jek pakai ngan t-shirt..adehh dulu kira top la kalau ada seluar mcm tu!jenuh pi carik kat pangkor!

Habis je zaman2 diorang ni..dah tak de dah lagi...timbul la pulak group2 underground..ya ni pun saya layan..leh tak??hampesnya ko amy!!sekarang ni ada je pic2 dulu2..mmg tak ngaku la tu aku..hihihi..

Tapi hari ini...saya hanya layan R&B, dan sket2 music underground..hihihi...

22 comments:

Mawar misswateva said...

Yup2..saya pun ade seluar batik ituhh.malu kalau di igt2..=P

anil lutaze said...

memang cinta n abes kt grup2 ni...

plg minat kru, dll juga...dan shirt haros bju besar...selagi boleh rappers...hahahahaha

myra said...

oit aku pon tgk ...hahahha mmg lawak la...ape yg ko ckp semua tu pon aku da buat...lawak2...g saloon tnjuk pic feminin leh x?hahahhaha

AmyMizzunderstood said...

Mawar misswateva :: pastu leh bawak suar tu gi tido..hahahah

anil lutaze :: betul2..rasanya kita lagi sopan kot dulu2..mana pakai ketat2 sexy2 nih hahaha

myra :: hahah tau takpe!!kira habis stylo la tu

BuTtErFlyInFraMe said...

mase tu kire nk tiru artis jekkk.. :)

amy, i ada email dah ok, nanti cek ya

[ Hanie ] said...

hee kite pun tgk cite ni semlm sambil masal memasak bersama suami :D.

haha dulu saya adalah hantu feminin, asal ade persembahan di kelas pun, lagu feminin jd pilihan (buat rehersal dlm bilik air student..haha bole?) :P

lagu nico yg sgt digemari adala Inilah nasibku:
mengkamengkamengmongmengkamangmangmong :D mcmnala dorang bole buat lirik mcm ni ye

Nurulhuda|Adlie said...

lawakla.. i tak begitu minat sangat, tapi kru mmg layan, rasa masa tu mmg pujaan hati la kan, bila ingat2 mmg kelakar... tapi kan amy, i takde suar batik tu, haha... =)

Nariko said...

haha..masa tu semua hafal lagu feminin, yg rap2 skali.. ngn hafal step dance.. aduh.. poyo pulak rasa.. but must admit they really came and conquer the music industry.. that time la. now apa la jadi ngn most of em..

Nariko said...

kamilah FEMININ.. 5 gadis remaja, bersuka bergembira jadi mari bersama.. rap.. itulah konsep menjadi pilihan muda mudi jiwa rap.. WAHAHAHA aku masih lagi hapal lagu ni

Mrs. Amie said...

oiiii...hahahahaha.. ko takde keja..

sarahsayangjiman said...

ya ampunn..
sarah pon hantu dorang gak dulu !
HAHA...tour konsert kru pon tak miss..haha..masa tu umo 13 rasanya..

tol cakap anil..baju harus besar.haha..tgk balik pic lelama rasa lawak je..

xora said...

tetiba terngiang .. "aku nico nak bercerita...".. hahah. harus jangan lupa 4U2C ada pakai CD besar jadikan rantai kat leher.. amat ngeri bila dipikirkan semula..

NURUL said...

saya juga antara fanatik kumpulan2 tersebut. paling suka rin dr 4u2c dan yusry dr kru :)

Reena said...

hahaha, mmg kelakar masa tue coz reena siap ada buku lirik lagi. tp bila dgr lagu dorang skrang, sebenarnya suara hampehs...lagu rock kapak jugak layan..

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: oh dah email ke ok..nnt i check!

Nariko :: tah la..semua ah beranak pinak..hahaha..kelakar..

Mrs. Amie :: heheh aku terus teringat ko kak!

sarahsayangjiman :: ha tau takpe..malu kan??hik3

xora :: CD tu tak leh belah...

NURUL :: kecik2 gatal kan kita ahahaha

Reena :: wahhh buku lirik...tak tahannn..ehehehe...

wallpapersdeco said...

hi have a nice day! interested to do wallcoverings for your house, room, shop or office? feel free to visit my blog! tq...

ungu violet said...

kecik2 dulu saya selalu masuk pertandingan menyanyi dgn adik, mesti pilih lagu untukmu feminin.
tak pernah kalah, hahaaaa!!

AmyMizzunderstood said...

ungu violet :: wah mesti suara sedap nih,..jom karaoke?heheh saya sgt kaki!

Jaja said...

hahaha...siap gaduh tu pasal yusry...tak hengaatttttttt.....
Tp memang best la bace entry ni. mengimbau kenangan silam! omigod!! i pon suke pakai suar alien workshop...konon cool gile la time tu...hahahahah....sluar nak baggy2 giler....hahahahah....

U made my day amy. thx! :)

AmyMizzunderstood said...

Jaja : hahaha biasala seluar alien tu mmg kena ada la dlm jiwa2 rappers nih!hahahaha...ces!

Rossie Flowerie said...

minat ngan Nico...wawaha...smp dulu terpk nk kawen dgn affa...boleh tk?(betul ke ejaan name nyer)...anyway da xmau da..

AmyMizzunderstood said...

Rossie Flowerie :: tau takpe!!but i pun tak nk dahh hahahah