Saturday, August 8, 2009

The Proposal

Hello peeps!

Semalam adalah hari free for me..hehehehe...and Atim menyempurnakan janji beliau untuk membawa saya menonton fav movie saya..heheheh...THE PROPOSAL!

Oh yes..!Jalan cerita yang menarik (actually jalan cerita yang biasa kita lihat...) tapi dengan adanya Sandra Bullock & Ryan Reynolds...cerita menjadik la lebih menarik..hihihi..i loikeee Sandra..dia sgt gojes!

“It’s a good situation to be in, seeing her naked - believe me, Sandra’s no slob, that’s for sure!”

Then Im ask Atim.. "You tak proposed pun??"...Atim gelak saja...Tak proposed pe benda..cincin sampai dah 2 kat tangan...tinggal nk masuk lagi satu..itu pun tk tau nk sarung kat mana lagi..agagaggaa...soalan ni mungkin tak patut aku tanya la ahahaha...
Ok2..aku janji tak kan tanya dahh..hahhaha..

Oh ya last wednesday we all tengok citer ni dulu..


Hm..dlm citer ni ada cara2 nk tackle pompuan camne..so aku soh Atim jgn belajar!!Oo..dia senyum.....tak aci!

P/S :: Yayang..wife dia adalah scarlett johansson..tak yh fikir2 dah..okeh?

11 comments:

Durruz said...

The Proposal is a nice movie.i gelak sampai tendang2 kerusi depan. seb bek la dpn tade org.jammed otak gelak teruk sgt.hehehe.

AmyMizzunderstood said...

Durruz :: samalah!!lagi part dia menari dgn nenek laki tu..hahah tak leh belahh...

Nurulhuda|Adlie said...

i tak tgk lg both movie tu =(

eh i pun sama ngan u complaint takde propose propose pun, haha...

u cincin dah 2, i dah 1, pun nak complaint? hehe.. i suka propose using fortune cookies dlm bride wars.. my god! kalau i dapat mcm tu.. gosh tak tidur seminggu.. masa tgk tu siap rewind bagai part tu..

but... i am thankful for what i have now, biasala kan pempuan, mengada ngada... kan amy? haha

bf kepada amy, maafkan jela dia kalau dia tanya lagi soalan cepumas tu..

Reena said...

mcm best je nak tgk movie harini...the proposal mcm best jer..

hidden.wing said...

yeah, The Proposal sangat best! i siap layan show sorang2 after balik keje haha

hanim said...

i baru g tgk td!! mmg best sgt! sandra gojes abes kan!! i asked the same q to him n jwpn en tunang sama like atim's one..hukhuk

AmyMizzunderstood said...

Nurulhuda|Adlie :: hehhehe...ye Atim tu dah faham dah perangai saya..agagag actually mengada2 kan?hahaha...

Reena ::gi tengok!!besh tau

hidden.wing :: waa..gi sorang2?hehhehe tak pe asal citer puas hati..jalan jek..

hanim :: hahahha nasib la kita..hik3

yunayuni said...

ahhhhh...ryan reynolds.i love him.heheh.

and jennifer garner too.

best eh? kena tgk nih!heheh.

BuTtErFlyInFraMe said...

ohhh Jennifer mmg all time fav..
tak boleh lupa aksi die dlm 13going30.. heheh

:( xsempat tgk lagi all the muvie tu..

[ Hanie ] said...

heee lari topik jap,
ni kita bagi link gambar2 diah aritu, klik gambar dulu, baru save..kalau nak lagi besar, ade atas gambar tu ALL SIZE :D
http://www.flickr.com/photos/haniee

AmyMizzunderstood said...

[ Hanie ] :: thanks hanie!!even larik tajuk pun tak pee...hahahaa