Thursday, October 15, 2009

Papadom

Hi again!

Well last nite,me,Atim and lil bro went to Cineleisure..watching this :


The best Afdlin Shauki's film..!!

Dari mula cerita sampai la habis..rasa enjoy!cerita kelakar+touching sket..but overall cerita ni best!recommended untuk semua pergi la tengok...hehehe..and ada banyak unsur2 pengajaran kat dlm citer nih!

Tak sangka pulak we all satu cinema dengan NoorKhiriah!habis je movie semua orang tepuk tangan!so korang rasa best ke tak?hihi...orang just tepuk tangan bila tengok citer Transformers..kan kan?tapi citer ni pun not bad wa cakap lu!hihi..saya mmg antu movie!

Dalam sebok2 bersocial..saya masih lagi dlm process menyiapkan bunga telur untuk Majlis Aqiqah my Lil Qaira...memang tunggang langgang la rumah tu!but masih gigih juga nk buat majlis makan2 untuk my lil bro..baru pas PMR la katekan..so nk bagik dia ngan kengkawan dia enjoy sket la..hihi..!

Mine??bunga pahar masih dlm proses..baru pas beli telur silver..and lil bit deco for my pelamin..sket2 la..lelama jadik bukit!hehehe..bukit kerrr?bukit katernyer...sudah!!



13 comments:

Riena said...

amy.. bunga pahar awal tempah or buat sendiri?

BuTtErFlyInFraMe said...

fiance g tgk papadom sensorang! huh tak sabar sungguh!!!

Yann said...

wow..u telah wat i berminat untuk tgk gak cter nih,,heheh

naddynad said...

nad pun nak pergi tgk dr hari tu lagi..tp smpi la ni ..tak gaks pi tgk2...ada je halangann...ishh

ni tak bole jd ni...nk kena gi tgk gaks...nk tgk nk tgk...hahaha

Mawar misswateva said...

baru angan2 nk tgk itu papadom this weekend.
so mmg i confirm tgk la papadom ni klu bley wt smpi org tepuk tgn..=)

Mawar misswateva said...

baru angan2 nk tgk itu papadom this weekend.
so mmg i confirm tgk la papadom ni klu bley wt smpi org tepuk tgn..=)

AmyMizzunderstood said...

Riena :: saya buat kat MerisikGallery..wahahaha

BuTtErFlyInFraMe :: alamakk..sunggoh tak sabar..meninggalkan fiancenya?huhu kena tengok!

Yann :: gi tengok tak rugi!

naddynad :: go naddy!

Mawar misswateva :: harus pergi!

Sha Pattinson said...

hak ahh ...movie lagi ..best u ader partner tgk huhuhu

marryme said...

aa best kan cite tuh. mule tu cam bosan skit tp dah lelama dah best dah. but i was expecting more since they won so many awards. but nonetheles, it IS a great movie :D

NURUL said...

amy..baru malam td saya dan suami tgk citer nie. yeah...sgt best dan 1st bila habis citer org semua tepuk tgn mlm td. sungguh saya teruja mlm td melihat org memberi respon terhadp filem kita.

AmyMizzunderstood said...

Sha Pattinson ::heheh dia la soulmate..so dia wajib temankan saya!wakakak

marryme :: betul kak dell!!setujuuu

NURUL :: see..semua orang suka kan?

Aza said...

Yea ka...nk kena pi tgk lahh..kami dua smpai xtau nk tgk citer apa dah...Ragu2 jugak nk tgk citer nih..tp dh amy ckp best..kena gi tgk lah lps nih...huhu..thx..!!

weDa said...

saya baru tingok semalam. sangat best ok!! :D :D