Tuesday, October 13, 2009

Kampung Pengantin

Hi peeps!

Actually saya dapat pic2 terbaru Kg Pengantin..since Ramadhan that day dia renovate apa tah...dapat pic ni from my fwen, Intan..dia attend wedding kat Kg Pengantin that day...
Perubahannya??
dah naik signboard!!okehh leh dibanggakan...scallop merah tu..theme wedding ni...mungkin sekarang ikut theme?atau their wedding planner yang buat?

Sementara nak tunggu bulan 2 akan datang...saya rasa makin ok kot..mungkin pokok2 semua dah tinggi..yippiiii...food testing anytime..!so we all tengah tunggu majlis yang paling grand kat situ...then nk pi food testing!wakakakaa...

And u guys know wut??Lagi 3 months to go...mati laa...

13 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

kalau tak silap bos green apple pun wedding kat sini kan?

huishhh tgh menghitung bulan ye..hihii.. me too.. *shy**

anil lutaze said...

dulu saya pg cam x perasan ada ke lelangit tu...diorg pon bleh jd wedding planner kan...

er amy bukan lg 4 bulan ke?

Anonymous said...

hi amy..i hv been that wedding last wedding...& im one of relative who sat at main table..the services r so bad & the server are rude..sorry to say that i had bad xperiance there..

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: yup2..wedding dia pun gweeennn!hehehe

anil lutaze :: ada juga..tapitak guna la hire diorang..leh buat sendiri..amy calculate 3 mnths tu supaya amy prepare early sket..wakaka..so far yang the rest leh rilex2 sket..huhu

Anonymous :: owhh really?ada tak ckp kat owner dia?sbb my fwen tak plak ckp service dia teruk..ermm will check with the owner...plus pakai coordinator,so diorang mesti ikut punya..if service sucks,tau la apa nak buat!hmm..thanks for the info babe!

Riena said...

bulan 11 ni kwn sayaa kawin kat sini..x sabar plak nk tgk tempat baruu...sebelum ni kat kg pengantin jalan ampang kan....
nanti saya ambik gmbrrr...

AmyMizzunderstood said...

Riena ::ohh gud!mintak tlg tengok kan service dia sekali..apa yang teruk u ckp kat i boleh?tq

Mawar misswateva said...

h0h00!lg 4 bulan.x lame lg tuh.seb bek ur preparation planning bagus..=)
xdela kelam kabut sgt.

Nurulhuda|Adlie said...

amy! bestnya u venue di kampung pengantin, last sunday i saje2 jalan pegi tgk cos so nearby to my house kat wangsa melawati ni, hehe.. kg ni sebelah besi2 buruk jek kan.. tapi.. bila masuk sangat cantik, lagi2 kalau malam.. masa i masuk tengok2 tu ada banner pengantin 10.10.2009, yang tu ke?

then masa tu tatau la diorang tengah setup pelamin ke bukak pelamin, pastu ada band lepak2..

seriously, sangat suka tempat ini.. i want to go to ur wedding!! cewahh belum ape2 lg.. hehe

AmyMizzunderstood said...

Mawar misswateva :: tapi rasanya agak kelam kabut jugak sekarang huhuhu...

Nurulhuda|Adlie :: betul2..kat luar kawasan kg pengantin saya tak berapa berkenan..memandangkan location tak berapa ok..tapi dlm mmg terbaik la..but hati tak senang..sbb dgr hear n that pasal tempat ni..

Sha Pattinson said...

u buat kat sini ke amy?? tgk kat majalah macam best jerk hurmm ..dah makin ramai org jadi wedding planner kan ..bagosss !!3 bulan tue lama lagi ...

AmyMizzunderstood said...

Sha Pattinson :: yup..i buat kat sini la u..sapa pun buleh jadik wedding planner actually..:)

Riena said...

sure nanti kita bg tau awak...dah x sabar rasanya nk pi KG P baru niee...

eila said...

i pernah pegi masa kat Jln ampang... best sgt... Yg baru x pernah pegi lagi...Just wanna know Pelamin dia bg kerr or u u tempah dgn org lain??
By d way all the best