Thursday, December 31, 2009

Entry tahun baru 2010

Tatkala membuat entry ni...kejap2 saya tekejut dengan bunyi bunga api+mercun...oi2..tu mesti raya hari tu punya kan??korang simpan tol tak?tu pasal bunyi bukan main..!tekejut ank sedara aku siap ko!!sian bucuk2 qaira..

well..singgah ke blog RizalmanIbrahim..yang bakal mempamerkan baju2 baru pada thn baru..bak kata beliau..sungguh menarik hati..penggunaan tudung dan color2 yang berani serasa mcm nak pakai seperti itu...

penggunaan lace sebagai anak tudung..sangat memberi impak..warna ini turut menjadi pujaan hati...
color ini seperti baju nikah saya nanti..penggunaan tudung bersama pearl sangat cantek dan elegant!!yeayy saya dah ada idea sekarang...


Owhh saya sgt sukakannya...Insyallah jika diberi peluang memakai tudung2 seperti ini saya akan mencuba...hehe

4 comments:

dialicious said...

kite tulis entry serentak..kire celebrate together la ni..hhehe
happy NY 2010!
oh yeaaa i like the grey one

.:ANN512:. said...

dear..im thinking of using lace for Ash's reception..haha..i ingat nak covered sikit my hair & nampak sopan di hari persandingan..hehe..

btw bley la amy cuba yg tudung grey tuh for ur nikah nanti..so swweeet~

anil lutaze said...

iskkk...lawa sgt ni....haish...ni collection bru rzlman er..mknanya dress scha di kemuncak shati berdansa tu from him la kan..sbb colar sama la

AmyMizzunderstood said...

dialicious :: new year depan lappy..hahah mmg tak kemana pun coz byk kerja nk kena buat!hukhuk...

.:ANN512:. :: yup2 insyallah..sekarang kerja nk carik tudunggg...hukhuk...ni yang tak reti nih..

anil lutaze :: owhh yeke..amy tak tengok pun scha pakai..coz i dah lama tak tengok tv puan anil..kesian kan?