Thursday, December 31, 2009

Welcome 2010!!

Hello peeps!

Saya sangat rajin mengupload blog sekarang kan?Itu sebab Anil terpaksa marathon blog saya sentiasa!wakakak..sian kamu Anil..

Last week me,Atim,cousins shopping kain di Jackel untuk dipakai pada wedding saya nanti...Families semuanya colour soft blue..and for bridesmaid we choose soft green supaya color tak lari sangat..

color lebih kurang mcm ni...and for my family camni puloks..
and Atim's family using this color... :)

So colorful bukan?ye saya sukakan wedding yg santai dan colorful..sebab tu theme saya garden picnic..im using color2 vintage..semua yang soft2 sajer...and admire this..cuma color2 dia agak terang kan?...

it look like playful sket..but tak pe la..meriah sket wakaka...belum masuk lagi lil bit yellow and orange yer..hahaha...

oh ya any ideas for my photobooth??nak guna kain color apa ye??since theme color saya carca marba sudah..pls drop your comment yeah...thanks!

Before that..Selamat menyambut tahun baru 2010!
Semoga kalian menjadi lebih bagus dari thn2 sudah...
Happy New Year guys!

17 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

yeahhh color pic yg green tu lbh kurang mcm my maid of honour la..hihi..

ishh x sabaq nak tgk keseluruhan majlis amy! mesti di jayakan dengan meriah spertimana color2 nya yg meriah itu....

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: ha ahh..ye ke?haha..tu la..suppose its only white n green..so ok la..but we all tak nk sebelah family pakai putih..and another side pakai hijau..coz bila tgkp gambar tak cantik!terus main dgn color..but semuanya soft2 belaka..insyallah..aleena u boleh dtg ke?kuikuikui..gossip kat email jek!

BuTtErFlyInFraMe said...

Amy, nak gossip ape??hehe

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: gatai nih..ada ym?

miss F said...

amy : tgk post welcome 2010 ni rasa takut nk masuk tahun baru.huhu...tetiba berdebar.

wah! color combination yg sgt sweet! sukanye ade colorful..all d best yer!

BuTtErFlyInFraMe said...

ada.. add me at jaunty_girlz

kalau tak boleh , kita gosip kat email je..tau kan email sy?

AmyMizzunderstood said...

miss F ::hehehe bedebar ??heheh senyum jek

BuTtErFlyInFraMe :: okeh..tau2!

Suzie said...

off white!!!

~Legal me Yours~ said...

oh...n i thought I was the only one that wanted to go all colorful!
still trying to get mama to buy into it...
wish u the best of weddings can bring..

-zain

anil lutaze said...

i mmg suke kaler2 yg meriahhh

hey..i x yah marathon ur blog...i dah rajin sket bukak sana sini...weee...

Elly ANAILLE said...

haaa utk photobooth tu gna kain off cream, pastu print vintage border kaler ijau. boleh? hikkk!

syaz said...

waaahh.. amy, sgt meriah color u babe.. i looikke! x sabar i nk tgk pics wedding u.. so for the photobooth i suggest better u go for off white.. :)) anyway, heppy new year babe!

dialicious said...

photobooth-purple,putih,ijau and turquoise bole tak..hahhhaa
hmmm...green leafs n mix w 1 color dat u really2 like

[ Hanie ] said...

huhu pening jgk nak pikir nih :D anyway, slamat tahun baru :D tak sabo mau tgk hasil majlis amy nnt!

AmyMizzunderstood said...

~Legal me Yours~ :: thanks dear..gud luck to u too!

Elly ANAILLE :: off white?emm tak tenggelam kah?baju i putih?

syaz s:: another off white hehehe..ok2 akan dipertimbangkan

dialicious :: thanks diah!

[ Hanie ] :: hanie amik jalan selamat wakakaka...abaikan saya..sebab saya mmg cerewet kan?huhu

Sabby said...

amy i love the pastel colour concept..so cantik..kenapalah tak pernah terfikir..hhehee..

AmyMizzunderstood said...

Sabby :: hehehe...u ada pink color kan?pastel gak la tu..hehehe