Saturday, December 5, 2009

Henna

Hi peeps!

Talk about henna...Atim dah sound awai2.."tak mo yang bercorak2 sangat na..Atim tak suka.." itu yang dia bgtau saya...So ok..sebab saya pun bukan lahAishwarya Rai..nak pakai inai sampai ke lengan..oh peleasee...so not me..

sorry cik aishwarya..sampai hari ni saya tak reti nk eja nama dia..tu pun google yang tolong..

saya mahukan yang simple,..hihi aritu pun dok google lagi..


saya suka corak ini...pic sekadar hiasan..

Even saya tau ni pun agak meriah..dan tau Atim tak kan nk suka...tapi saya mahukannya..sebab??kalau boleh saya nk inai tu sentiasa ada je kat tangan ni..barulah terasa aura pengantin baru hehehehe..dan bila inai dah hilang..mesti rasa sedih..hukhuk..

Tapi rasanya saya dah dapat pendesign henna...apointment pun dah dibuat..inysaallah..proceed saja..saya dapat nombor phone dari teman saya..hihi..

Adoi penatnya..3 hantaran dan 1 pelamin for this week..settled!Alhamdulillah..pic will upload soon..Congrats MG!and hari ni nak gi flea market kat Hartamas..jom2..

12 comments:

Anonymous said...

awak~ org pon dlu klu bleh xmahu ukir2.tp pastuh dirasuk membe. terkena jgk ngeee:D less is more darlin :)

psst~ org rs mcm nmpk awk je kt cineleisure rabu lepas:p

lynn

RaBihAh CimBelang~ said...

comel2~ gambar inai tu comel.. tapi kat ujung jari2 telunjuk tu, cam spoil je ada garis stret tu. huhu...sikit je *teliti tol duk perati* hohoho

faRhaNa said...

ouh, time aku ri tuh abah dh sound awal2..he he he..tp aku mmg xsempat pun nk bt henna nih..tuh pun pki inai kt jari kul 3pagi...gilakk!!

AmyMizzunderstood said...

Anonymous :: oh yeke..lastly kene buat gak la kan?hehehe..tu ar pasal..!sama la..owh yeke..nk tengok movie tapi malangnya tak de citer dah...so gi mkn kat apartment saje..

RaBihAh CimBelang~ :: betul2..hujung jari tu mmg tak nk la..nk corak bunga tu jek..

faRhaNa :: takpe...if ada orang nk tolong ko!hehehe aku nih?kuikuikui

fara said...

i nk pakai kt atas kuku jeee.. tp mesti comot jugak sikit2 nnt.. langkah keselamatan, pakai penuh kt ujung2 jari tu..
hihihi~

Riena said...

ya corak tu cantik amy...x mau byk2..semak je tgkk

BuTtErFlyInFraMe said...

amboii...pandai cakap kedah gak ka??hihihii..baguih baguih...

alena pun dok cari pembuat henna yg boleh dtg umah..but for henna sevis, tak nak lah impot jugak..kang poket kering lagi...hehehe all the best amy!!

AmyMizzunderstood said...

fara :: memula i pun nk pakai hujung2 jari jek..tapi hehehe setelah melihat keajaiban corak2 itew...rasa gatal nk buat!

Riena :: betul2..heheh thanks!

BuTtErFlyInFraMe :: tau..pak& mak menakan semua kat kedah..atim pun orang kedah jugak but then dah lama stay kl..hehehe..

Memey Anuar said...

amy, over btol yg aiswarya tu kan hehe smpi xnmpk apa pattern dia

simple2 je my cantik :)
tp i aritu FMIL dah pesan jgn buat corak2 haha
tgk la nk ikut ke x :D

kalau buat pon mmg simple2 je
hihi

AmyMizzunderstood said...

Memey Anuar :: huhu siap pesan tuuu!wakakaka...kalau buleh nk long lasting kat ujung2 jari tuu..hihi tapi apa kan daya..mmg tak la ...buat yg simple2 dah..ok

anil lutaze said...

ouh wowww!!! henna ash tu over tollah....hahaha...

yg biase tp melingkar sket tu plg oke..

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: ha betul2..saya pun nak yg biasa.. :)