Isnin, 7 Disember 2009

Nikah Shoes..

Seterusnya...

Saya dah dapat kasut nikahhhhh yihaaaaa...and in hot pink too!seperti yang di idam2...
owh..dan saya memang takkan melepaskan peluang masa sale2 nih...dan lantas membeli bedsheet idaman kalbu...


Actually bedsheet ada discount, saya beli di Metrojaya,Mid Valley...memang tak nyesal la beli..plus saya carik design yang sangat modern but just nice untuk dipakai masa kawin nanti...

Kasut pulak akhirnya berjaya dirembat di One Utama semalam...ada 20% less lagi...bling2 lagi..meletops!

And semalam berlegar2 di One Utama...kami masih lagi ada mood menonton wayang...macam biasa..tak gi memang tak sah lah..dua2 gila movie!


OMG!!This movie awesome!!
Sangat bagus untuk bride to be..and husband & wife out there...tengok la citer ni..
Terinsaf sekejap..which is..once kita buat silap kat pasangan kita..kita tak penah nampak..tapi hanya nampak salah pasangan kita sendiri...
Banyak pengajaran dan unsur2 nasihat..U guys kena tengok!!

So...apa lagi?emm..bunga pahar OTW!!half lagi nk siap..

10 ulasan:

BuTtErFlyInFraMe berkata...

ih ih...meletup kasut tu!!! hottt!!

Mrs.aisheiteru berkata...

amy...i suka dgn pinky shoes awk tu. i pun nk cari pink jgakla bcoz my nikah outfit ade pink beads jgak.

AmyMizzunderstood berkata...

BuTtErFlyInFraMe :: hot and spicy...wakakkaa

miss F :: ye carik laa..cantik!

Riena berkata...

pink u... meletop nyah...
cantikk ....

dialicious berkata...

cantiknyeeee...sgt2 outstanding ok!nanti boleh pakai lagi after wedding kan..nak dkt kawin ni kene byk2 sabar amy ;) enjoy tau last2 moment jd single ni...u will miss this prep!

Ms.TinyFeet berkata...

Pinky pinky shoes...so santekkk..hehe

daliAsrul berkata...

the sexy pink is soooooo hot!!! *drool*.. tak sabar nak pki heels blek... cantik2.. gud choice!!! hehehe

AmyMizzunderstood berkata...

Riena :: haha jgn pakai2 meletop kasut sudah!

dialicious :: thanks diah!yup..boleh pakai untuk function lain..hehehe

Miss Abby :: thanks dear!!

daliAsrul :: harap bersabar ye..hehehe..well tak sabar nak deco aqiqah untuk your baby...insyallah semuanya selamat ye!

anil lutaze berkata...

wuhuuuu....cnthek btol ksutt tu...mmg meletop...

alaaa....nk tgk citer tu...tp percaya x ..new moon pon x tgk lagi...seiyes x sempat

AmyMizzunderstood berkata...

anil lutaze :: tq anil..haha amy pun tak tengok new moon lagi!!sebab pasti ramai...this week la nak tengok!