Friday, December 11, 2009

Hijab for Nikah...

Hi again..

Hmm talk about Nikah..mine akan berlangsung kat masjid macam biasa..insyallah..kenapa di masjid bukan di rumah?huhu..lebih afdal..dan dapat jugak pahala..kan?

Dan sudah pastinya..hijab adalah wajib untuk ke masjid...
yang peningnya..apa fesyen plak dah yang nk dikenakan..?
yang masih menjadi pujaan hati sehingga ke hari ini adalah...

since color baju nikah saya juga lebih kurang ini saya pun tak pasti..ciz rizman yang beli kain saya nanti..tapi design hijab ini sangat anggun!

sweet and simple..lil bit beads here and there...i heart this one too!tapi tengok orang gak kan?dia ni sah2 la cantik rupawan..if saya yang pakai??wakakaka

Cuma masih belum mendapat gambaran yang sebenar...dengan baju nikah saya nanti..yang pastinya..mungkin ada iras2 seperti ini..

hijab yang terus melekat kat baju..melakat kauu!kelassss...wakaka

Peleaseeee...feeling2 artist gitew...tak leh belahh!!eh betul laa..nak jugak macam dato siti!!

~sayangi daku...lallalalallaa...~

Opss! to all bride to be out there!!


Good news from MerisikGallery..Kindly visit us now!!


11 comments:

lady milk said...

semuanya cantik !!

AmyMizzunderstood said...

lady milk :: thanks babe!

Ms Abby said...

Betul, semuanyer cantik, i suka veil diana rafar tu, just tot of having that kind of veil for my engagement....mesti cantik nanti u amy...hehe

jarjar said...

i suka the 2nd pics..simple but sgt sweet :)

NURUL said...

cantik semuanya yg pasti jika amy bernikah di masjid hijab perlulah yg sopan.

faRhaNa said...

amy, tantek siot!!!!sume i loike!!

AmyMizzunderstood said...

Ms Abby :: sure..gi tempah satu..but for engagement kan i rasa yveil yang pendek lagi nampak style..hehehe

jarjar : me too!!tutup semua..

NURUL :: ya nurul..mmg akan tutup semua..insyallah pas kawin pun tutup gak nih..hehe

faRhaNa :: hahaha..thanks nono!i loikeee too

Fuchsia said...

i luv luv the second photo tu. sgt suweeettt!

AmyMizzunderstood said...

Fuchsia :: kan?huhu...

dialicious said...

Yg siti nurhaliza tu mcm bkn tudung tp hood jer.rasanya xlepas dpn tok kadi.dpn dato K ok!heheh.wah amy nak teruskan pakai pas kawin ker?mesti jelitaaaaa ayuuu

AmyMizzunderstood said...

dialicious :: diah mmg hood...tapi dalam kena pakai ank tudung/tudung eking tu..hehe kalau tak kena halau ngan tok kadi la gamaknya!wakakaka

insyallah..mmg niat nk pakai tu dah lama ada..cuma sekrang,amy rasa lebih sedia..insyallah..doakan amy ok?