Thursday, December 10, 2009

Photo Booth

Hello peeps...

Okeh2...forget about kembang kempis hidung..dan bersin tak tutup mata..of coz..memang takkan berlaku la kan..hihi..korang ni layan jekkk...

So..hari ni nak share..1st time la rasanya saya nk bgtau apa yang saya hajati dlm wedding...yang lain2 tu biasa la..wajib ada kan..yang ni tambahan gatal namanya..ok?


pic from google (macam biasa la..hik3)


Im in love for 2nd pic...line red and white tu sangat simple..tapi menarik!!
Dan wish list ini telah ku kemukakan pada Atim..dan dia sangat setuju wakaka...untungnya dapat tunang seperti kamu..Atim!!love u!

Masih dalam mode nak senaraikan nama2 tetamu...haihhh pening..baru terperasan saya banyak kawan rupanya!!wakakaka....

8 comments:

.:ANN512:. said...

amy!~ OMG! i suka diz idea!! u know wut?? i baru jer ckp kat ash 2 ari lpas psl photo booth nih..coz ada my fren nye wedding buat at park..so the bride came with this idea..so cool!

x sabar nak tgk urs..hehe..ash&ann x de dlm list ke?ngee *x malu!agaga!*

anil lutaze said...

woowweee...atim mmg kena setuju...kalau x kena cubit ngn amy nnti

AdzyH said...

Oh, we have the same idea!! I pun teringin nak letak photo booth masa my reception nanti. Tapi dah cari, kat Malaysia takde lah! U ada carik2 ke?

p/s I linkkan you at my blog, hope u dont mind :)

AmyMizzunderstood said...

.:ANN512:. :: tu la nice hah?insyallah..kalau ada rezeki we all akan merealisasikannya

anil lutaze :: anil...haha..saya tak penah cubit dia..wakaka..

AdzyH :: actually as MG team..we all boleh buat sendirik..yihaaa...

Ms Abby said...

Amy great idea!!

YOU CAN CALL ME : Miss X said...

hy amy darling. the photographer yg i nak ambik for my engagement ada buat this photo booth. check out ted's blog, dia buat for his daughter's birthday... mmg cantik~

AmyMizzunderstood said...

YOU CAN CALL ME : Miss X s :: ok nak gi tengok nih!

Eva said...

OMG nizerrr.....