Tuesday, December 29, 2009

Venue Decoration

Hi peeps...

Ohh frust nya tak dapat join Anil & Diah watching Avatar!!huh...next time ye Diah?dengar citer ada plan lagi terbaeekkk!huhu tak sabar!

Well last nite we went to Kampung Pengantin again..to confirm our Menu..nyum2..sedap sekali!
then me as decorator...pergi tengok kat mana yang patut di deco nanti..Insyallah seperti yang di harapkan..if tak larat nk buat so i guess sampai situ saja la yer..since Kampung Pengantin pun dah cukup cantik..

Oh ya date fitting kami ditukar ke hari ini...(Tuesday)...
harap2 dress seperti yang diidami.. :) dan tak de masalah pasal baju hopefully..
Sebab saya menyerahkan segalanya pada RR..

Well i guess sampai sini dulu..Anything will update later..

2 comments:

anil lutaze said...

ouh...x sbr utk segalanya...kalau i lambt jgn marah tau..hehehe

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: anil..mcm amy ckp..lambat tinggal luar..okeh