Tuesday, December 22, 2009

Wedding Hairstyle

Holaaa..

Rasanya tak pernah lagi cerita pasal hairstyle ni..ya agak merumitkan coz saya adalah seorang gadis yang suka tukar2 hair style..so for my wedding..yang ala2 garden picnic itew...ala2 summer wakaka..sedangkan sekarang winter! nak feeling2 share ngan bride 2 be yang lain..

pic 1
pic 2
pic 3
pic 4

Untuk reception of coz.. tapipaling fav pic no.1 & 3...
ala2 messy gitew kan?
lie, buleh tak pas nikah, u setting rambut i kembali wakakaka..(ni seyes gedix!)

10 comments:

Riena said...

sya suka pic 3 and 4...cantikk

ctfza said...

vote for no. 3 & 4..

no 4 tu cantik rambut tu amy..

Sabby said...

amy, semua pun cantik..if i was still free hair, confirm i nak something like this...

my hairstylist dulu will always say, kalau lepas rambut nampak pretty , kalau put your hair up it looks sexy, but the messy bun makes it sexy pretty...my fav...

like you, i pun dulu always do something with my hair..mmg i takkan keluar rumah kalau tak blow dry..sentiasa kena do something with it...

BuTtErFlyInFraMe said...

sy suka no 4!! hehe

but kalau garden wedding, siyesly kalau lepas pun cantik... tapi kena ada style jugak lah rambut tu! hehehe

AmyMizzunderstood said...

Riena :: yeayy!suka jugak..no.4 ppun ok wut nice!

ctfza :: no.4 mcm elegant sket kan?nice!

Sabby :: hehehe really?rugi tak kenal u awal!hihi...tak pe pasni buat entry pasal rambut dulu2..

BuTtErFlyInFraMe :: tu la..tengah fening..but i nampak ketot if i lepas rambut tuu..hukhuk plus rambut saya jenis nipis..

anil lutaze said...

Amy...wow...mmg cnthek..semua style tu superbb..mostly no 1..tp alamak..for me a big No No lepas rmbot.. Hak..sbb ade xperience my fren buat mcm tu.. Mmg disaster.. But kalau buat btol2, cnthek hasilnya, dikecualikn..hehe

aurinh said...

amy - kena plan dgn ur MUA pasal rambut ni awal2 takut tak sempat.. my wedding pasal nikah n sanding back to back tak sempat tukar style rambut for sanding so bunga kat rambut time nikah tu pakai gak untuk sanding cuma tambah tiara n veil jer...

so kena budget gak timing untuk setting rambut ok

Hazlie bin Hamzah said...

huhuh..nak gedix eh? uiks kater pkai ala2 hood gitew maser nikah..:) ok jer..lie ske no 1 and no 3 =)

Sha Pattinson said...

i like semuanya very nice!!!!! sesuai utk org yang slim2 hehehe

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: yeay same taste with me!no.1 hot!yup2..for me lepas rambut mungkin tidak kot..

aurinh :: owh 4 me tak de masalah coz nikah and reception different day.. :)

Hazlie bin Hamzah :: hahah...pakai hood,tapi pas pulang dari masjid..harus ada photo gedix kan kan?hehehe...sila jgn kenakan charge tambahan wakakak (lie ampun..gurau jek)

Sha Pattinson :: huhu..slim ker?semua orang leh buat..tol tak?nak tunggu cantik bergaya mmg tak merasa la kita kan?