Thursday, December 17, 2009

Penghijrahan

Assalamualaikum..wah gitew..intro baekk punyer..

Esok kita dah masuk tahun baru yer kwn2..saya mempunyai banyakkkk azam..kenapa?
Sebab azam yang baru ni rasa2nya harus la dikecapi..dan tiada lagi TIDAK untuk ini..Insyallah...
Yang pasti apa yang bakal berlaku adalah sumthing yang lebih baik dari sekarang la of coz..Once dah sedia, i will let u guys know..ok?

Apa2 pun..saya nak ucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua...bloggers,silent readers,kawan2..keluarga dan sedara mara lahh..Insyallah thn baru ni akan lebih sempurna..Amin..

******************************

Masih dalam aura preparation..suddenly terpaku dengan pic2 baru dari Avicenna...Oh ya..pic outdoor saya sudah siap..yeayy!CD pun dah dapat..


pic credit to Avicenna

The best part is...hari ni adalah birthday mereka!hahaa..To Hatta and FairuzIsmail...Happy Birthday guys!! dah la sama date!


15 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

cantiknyee pengantin tu!! muka nak ada iras liyana jasmay!

cantik baju dia!!!
amy nak hijrah apa ya...sy rasa sy tauuuuuu hehehehe..

marilah kita sama-sama berhijrah..

Nariko said...

boleh i teka? amy nak start pakai tudung ke? :)

nad nazira said...

cantiknye gambar2 mereka! i believed amy punye gambar pun mesti cantik macam ni jugak!

Sha Pattinson said...

sangatlah cantik ..kan ..dan sweet!!!

nona said...

muke pngnaten ni mcm liyana jasmay la amy..lg2 last pic tu..

Fuchsia said...

amy, berjaye tak buat strikethru line tu?

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: alena..ini kakak liyana..diah's fwen if im not mistaken..hehe

Nariko :jengjengjeng...

nad nazira :: thanks babe!

Sha Pattinson :: tu la..orang nya dah mmg cantik...ishh!

nona :: this is her sister dear

Fuchsia :: jgn kata strike..nk buat list kat tepi tu pun tak reti..camno?

Ms Abby said...

She's beautiful indeed...suka betul tgk wedding dia...cantik. hehe, btw amy salam awal muharam tu u....

lady milk said...

salam tahun baru..semoga cita2 & impian amy tercapai :)

Sabby said...

amy apa azam baru tu??...excited pulak nak tahu...

p/s: mmg fairuz punya gambar, getting more n more cantik kan...

AmyMizzunderstood said...

Ms Abby :: salam awal muharam to u too abby!

lady milk :: ya..same to u!thanks!


Sabby :: sab gatai ehh,,..insyallah lagi sebulan 2...doa2 kan..

BuTtErFlyInFraMe said...

loh,...ye ke Amy...hahahaha .. patutla muka nak sama..dh mmg kakak dia.... ish ish ishhh..

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: hehe ha ahh kakak dia yang 2nd..babe,hows prep?hehe

BuTtErFlyInFraMe said...

prep biasa2 je lah...rasa2 almost complete kot...haa tinggal borang nikah je tak settle lagik...huhuuu..

Early January...its time for Spa! hahaha

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: sama mcm i!!borang nikah tak complete lagi..since atim blum buat HIV test pun!hukhuk..

OH..spa..i tak sempat nk pergi..buat facial done!hehehe