Monday, December 14, 2009

Yeayy!!Wedding band settle juaa..

Ello2...heee

Well last saturday, me and Atim went to Kampung Pengantin with Atim's parents (againn!cerewetnya couple ni ya ampun!wakaka) Kali ni bukan nk test2 food ke apa..cuma we all nak tengok wedding band kami perform malam itew..Song list kami dah siap burn kat CD..bg Abg Kamal tu dengar type music yang kami nak...since kita tak pernah lagi tengok diorang perform kan..?

Tapi malam itew, saya seperti tak bernafas apabila mereka memainkan lagu "My Way" version Gipsy Kings uoalllss!memain la..agaga..that is my fav song actually..sebab version tu agak rancak sket...nnt tak de la tetamu semua tido kan?heh...dan ada lagi satu lagu..kira wa tabik spring la..sebab diorang main sangat ok and everybody enjoy malam itew...

Ok settle..Abg Kamal time kasih bebanyak sebab melayan karenah kami...Maklum la..nak main untuk wedding Cheryl Samad katanyerr!! (Dia cakap kat Atim muka saya macam Cheryl Samad!!apakah??) mungkin warna kulit kita yang "tanned" ni je kot yang sama...(tanned konon!!ceh!ko dah memang color2 senja Amy!)

"Saper Amy?nk tiru muka i!tak koseee you!"

" I lagi tak kose nokss!"

Ok habis citer tu..and on Sunday...Atim akhirnya berjaya membeli kasut untuk Nikah+Reception sekali...2 in 1..nice color too!and bedsheet untuk bilik dia..huhu..tak mo kalah ni..tak leh jadik!wakaka...owh sempat juga menonton cerita ini..yihaaa thanks syg!!

Even kebudak2an...tapi saya nak jugakkkk!hehehehe puas hati ku..

Ok dah...so hari ni Atim cuti dan sedang sibuk mendesign kad kawin..apakah?baru nak buat ke?tak mau amik tau..yang tau dah siap before January!sekian....


17 comments:

Suzie said...

..hehe..bkn umie aida ke?tapi ni pun ada iras2 kot

BuTtErFlyInFraMe said...

walaupun dh senja, still ada iras u..kelassss gitu..heheh

rupa dh iras skit...yg lagi 1 ni pon ada persamaan kot...( pot pet pot pett) :P hehehe..rasanya mcm sama..even sy tak penah dgr, tapi baca pun dh boleh tahu...hihii..

oleh itu silalah dtg majlis sy...sy nk dgr kamu becakap! :D

Nariko said...

amy mmg i dah lama nak bgtau u.. mmg muka u sejibon ngn cheryl, kalau u ngaku adik dia pun org caya.. hehhe

azie said...

*khamis lps br lps the movie tue.. huhuhuhu

*ah ah lah amy ada rupeeee.....

Ms Abby said...

ak ahh la amy, u ckp baru i pasan...betul x tipu...sama lah..hiks~

AmyMizzunderstood said...

Suzie :: hahaha kak suzie ni ada2 je la..tu lag la beza giler..

BuTtErFlyInFraMe :: alena ooo..hehehe awak rasa saya byk ckp yer?memang pun tepattt sekali!lagi kalau jumpa ngan anil!habis!

Nariko :: haha azi...mana ada!

azie ::ayokk..tak tau ...!tak la iras sket2 mungkin la kot..

Ms Abby :: hehee abby pun ckp sama??adess

dialicious said...

sama cantik!cheryl tu mix omputih tp tanned kan..
wedding cheryl bile?

AmyMizzunderstood said...

dialicious :: diah...mana ada cheryl nya wedding..abg kamal tu ckp muka amy sama ngan cheryl..tu jekk..dia panggil wedding amy tu ganti nama cheryl sebab muka sama!apakah?

Merisik Gallery said...

tak boleh blah letak muka nak compared.. hahaha

Ok, ok.. aku harap wedding ko berjalan dengan lancar.. pastu kekal sampai tua and ada anak semua.. tak kira lah wedding segah mana pun, aku tahu niat ko ikhlas nak kawin ngan Atim.. sebab bila aku soh ko lawan jer dorang tue, mesti ko tak nak. dr situ menunjukkan, ko buat wedding nie, utk ko n Atim n family.. bukan nak menunjuk2... bagus bagus.

Yg penting kita 'INSPIRED" bukan terus tiru majalah pengantin, ratu Sehari dan juga Rizalman. ok?

Aku ingat nak buat lah entry plagiat kat blog aku.. amik gambar ni, compared dengan gambar nie.. apa pendapatan ko? hik hik

AmyMizzunderstood said...

Merisik Gallery :: hehehe..asal tak guna personal blog wehh??harus la ikhlas..aku bukan budak2 nk lawan sapa tiru sapa..sebab aku tak tiru majalah pun..sbb kita kan dah penah masuk majalah?hihi...

abaikan la makeup artist yang baru nk naik itew..(artis ke?)

ye mari la usaha bersama2..oh ko nak post entry cam tu ke kak??huhu...orang ramai membaca..org gak nampak..ikut suka ko la..tu kan blog ko!hahaha..adaa ke yg berani nk comment?mesti tak punya la..dia tau mulut kot camne kot..heheh..tahniah la buat dia..wakaka tak tiru katanyer!

Mrs. Amie said...

ops.. aku terkomen guna MG plak.. cis.. ok!

Nurulhuda|Adlie said...

aah la sama kotttt, baru pasan bila u buat comaparison, okeh amy dah level artis, hehehe..

AmyMizzunderstood said...

Nurulhuda|Adlie :: wakakakaa..apakah?tak sama laaa

Mawar misswateva said...

u and cheryl same2 sweet la amy!=)

AmyMizzunderstood said...

Mawar misswateva :: alamak..heheh thanks mawar..

Eva said...

turuturuttt geng komeng suda dtg...
wey jgn letak itik digi tue letak binatang digi maskot kuning tu lagi mariii...
wey si peah ka kiah ckp ko tiru tue gila kpe perasan lak owg tiwu dye padahal kite disscuss nk wut sume tue da lamer nok!
muke ko mmg ader same cheryl lar wey ritu jumpe kt OU aku ingat ko nsib aku xtepuk dye hahahaa

AmyMizzunderstood said...

Eva :: nasib ang tak tepuk dahi dia wehhh..suka ati jaa!gila betul