Tuesday, December 15, 2009

Majlis Aqiqah Si comel Adzryl

Hi peeps!

Huhu...last week punya job..so today baru nk post..sebab that day D80 tertinggal plaks kat umah..after buat hantaran, then kena bergegas ke Seri Kembangan...untuk si comel Adzryl.. :)

Dia memang comel okeh...senyap je...tapi bila letak kat cradle tu..dia dok mengomel sorang2..sambil tengok saya gantung kain2 tu..

Dan this pitcha, dapat dari Adzryl's daddy.. Thanks Kak Nita and hasben!


Pic yang lelain akan di upload kemudian...coz Atim tengah bz mendesign kad kami..hehe..

Kindly visit http://merisikgallery1.blogspot.com


p/s : comment2 yang menjatuhkan saya kat FB tu..sket pun tak terganggu..malah lagi semangat saya nk usaha benda baru..thanks ya!huhu...

10 comments:

sitijamilahazmi said...

amyyyyyyyyyyyy MG ke yg buat majlis nie?lawa gila okeeeeeeeeeeeeee!cant wait to hav my own lil babe bole hire u buat untuk i kan kan!

and siapa gerangan buat comment jahat?jgn layan super moron mcm itu ok!

mwahmwah! =)

Nurulhuda|Adlie said...

apakah komen yang menjatuhkan itu? hehe.. ure hot and chic and gifted, sebab tu org dengki.. i pun tak paham.. cos terkena gak on my wed preparation padahal mine was nothing to compare with anyone else.. :)

AmyMizzunderstood said...

sitijamilahazmi :: heheh thanks!ye kami la yang buat..ok tak?..sumpah tak tiru sesapa!wakaka

Nurulhuda|Adlie :: wahhhh!!"ure hot and chic and gifted" ni kalau diorang baca ni u...meletoppp la FB tu nanti wakakkaa..anyway thanks!

Yann said...

wah sngt chantek, xsabar nk tgk bnyk2 pics, upload kt fb nanti eh.

ahhh..manusia ni memg xleh tgk org senang;;huhu
abaikan ajer..'flush' ajer kata2 mereka2 itu.heee

dialicious said...

ohhh nooo!!i've forgotten abt this..errr...hari apa ek?so many weddings last weekend terlupa sungguh..
tp mmg cantikkk MG buat!well done!

AmyMizzunderstood said...

dialicious :: its on last saturday la diah!hehehe... thanks!

Suzie said...

nanti kak suzie ada anak pun nak hire MG untuk event la..hehe..vogue habis!

alaaa amy,org2 tu dengki dgn MG...amy delete je dorg dari fren list,buat menyemak je kan..haha..

AmyMizzunderstood said...

Suzie :: haha thanks kak suzie!emm tu la rasa2 dah delete 2..ada yang macam tak leh pacaya tuu kena delete gak tuu..apakah?sbb amy mls nk layan dan ada kawan mcm tu..tak bahagia amy..

anil lutaze said...

cnthekkkknyeeeeee....lawoooo!!!

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze ::heheh thanks anil!