Friday, January 29, 2010

Official Videographer

HuHu...

Sememangnya kami mmg tak terfikir nk hire sesapa untuk jadik videographer wedding nanti..tapi setelah melihat Manggis punya website...hati saya dan Atim melonjak2 mahukan sesuatu...hehe..

Dan dengan masa yang tak cukup...saya pasrah saja...
Nasib juga laa videographer ni ada free time..kalau tidakss...maap laa..amik la video camera sendirik..kan..?

Dengan kemalasan berfikir panjang..dan waktu yang tak mengizinkan..kami masih lagi menghire Avicenna sebagai Official Videographer... Sian ko Fairuz!hahaha...(dia tak de ni..gi outstation..sonok bukan main diaa!)

** pic from FairuzIsmail FB**

So semoga Hatta,Fairuz dan team Avicenna yang lain cukup tido dan rest sebab nak berjumpa dengan bakal pengantin yang agak agresif depan camera...wakakaka... Sonoknyer saya...!

10 comments:

cik yaya said...

amy best nyee!!!
huk,bedebar debar takk??

AmyMizzunderstood said...

cik yaya :: berdebar2 la kita cik yaya..hahaha

hazlynda kushairi said...

kite pon suke team manggis, sgt unique n versatile.

all the best bakal puan amy!!

zielalala... said...

bestnye ada videographer..sy pn teringin gak..tp x kot sbb kewangan..hehe..

AmyMizzunderstood said...

zielalala... :: owhh tak pe..if ada masa..duit tu masa boleh dicari ye tak??tapi if i nk hire manggis..mmg i tak mampu okeh!

RS said...

Hi... Nak tanye.. Manggis berapa yer per event? And what is a normal rate to pay for videographer? I pon no idea how much should i set the budget for video... Nak2 lg kalau Livefeed lg la mahal..sigh,,

Btw.. I'm considering this newbie in the industry.. check them out.. http://www.vimeo.com/8141209

Fairuz Ismail said...

sungguh buruk itu gambar.. kasi ganti ngan gambar brad pitt la, baru hensem sket :P

AmyMizzunderstood said...

RS :: babe,u shud call them and ask..sebab that day gatal2 tanya jek..untuk video.. :)

Fairuz Ismail :: hahaha..baca blog orang jugakk!ceh..its ok..art tu!kena accept..

Fuchsia said...

i took someone from PMline.com for my wedding sbb time my sis wedding aritu dia buat best. pastu baru tertengok catriona ross punya vid kat blog ni --> http://sukehatila.blogspot.com/

sgt sweeeeett!! nyesal tak buat camtu okeh

AmyMizzunderstood said...

Fuchsia :: owhh yeke...takpe..maybe u nya lagi best sapa tau kan?