Tuesday, February 9, 2010

My another blog

Hi peeps...

Actually nk kata i ada masa..tak jugak..sambil buat kerja..sesambil la buat blog ni..since i mmg dah compile banyak pic2 wedding yang i suka...and minat yang mendalam pada wedding sgt2 tak dpt nk disangkal lagi..hahaha...

Untuk semua bride to be, lets take a look... my another blog ...

http://yourweddinginspiration.blogspot.com

Jom jalan2 kat blog baru Amy... :) But my personal blog ni akan diteruskan jua..no worries!


7 comments:

Cikgu Shalin said...

wah wah wah...
shalin pun dah buat blog baru
nanti link kan blog baru shalin eh
yang lama dah di private

anil lutaze said...

wow...amy kelasss!! tp saya ada disitu ...haha..x terlayak rasanya...anyway thanks darling..

hanim said...

yeyeye! amy sudah ada baby baru! i lebiu amy! idea yg sgt menarik.. :)

nur said...

nice blog..it is! thanx amy, byk info i got from ur blogs. congrats n selamat pengantin baru!! xx

AmyMizzunderstood said...

Cikgu Shalin :: owhh boleh2..nnt kita tukar link...

anil lutaze :: bcoz ur wedding pun kelassss anil!hehehe...will post entry bout ur wedding plak...tungguu

hanim :: thanks hanim..rajin2 jengok blog itew..

nur :: thanks nur!insyallah..amin2..

zielalala... said...

amy ni mmg rajin la..bagus2 leh byk dapat info :)

[ Hanie ] said...

colorful betul blog tu! ;)