Thursday, March 18, 2010

Guest Book

Yelloww peeps!

Lupa pulak nk tunjuk guest book yang saya buat sendiri...sebenarnya nak beli..tapi disebabkan tak sempat...saya hanya buat sesimple yang mungkin..janji dpt tulis ye tak?


Itu pic yang ada...last sekali tu..my bridesmaid chieha yang conteng...hik3..sampai sekarang saya masih membaca.. = ) so sweet...

12 comments:

Ami Schaheera said...

lawaaa! camne nak buat sendiri? i masih belum beli lagi guestbook oh no!

NURUL said...

kreatif :)

AmyMizzunderstood said...

Ami Schaheera :: its only drawing paper size A4..atau maybe kita jumpa nnt we talk later okeh?lagi senang..
u dtg kan?

NURUL :: thanks nurul!

ainee cumi2 said...

comel! aini pun nak buatlah..heheheh!

Ctiey said...

Guest book tu nampak exclusive la amy... ct suka..

AmyMizzunderstood said...

ainee cumi2 :: buat la...

Ctiey :: ha ah betul2...hanya perlukan satin dan brooch jek...yang lain balut macam balut buku..settle!

farahfatihah said...

sgt cntik la amy..nnti leh share mcm ne buat? sbb gathering nnti fara xdapt g la sob sob sob

Sha Pattinson said...

nice ..i punya i beli ..tade masa nak buat eceh ..atau mmg saya tak kreative mcm u ouls hehehe ..nice amy ..nnti nak tanya camne buat nih ...nak hadiahkan utk kawan ..hihihi tak pun buat scrap book pun best gak

anil lutaze said...

i loike bila ur kakak bg kitorg kt table time nak mkn...sbb dtg awai..maka x perasan..kalau x..x dtp mencoret moret kt ctu.

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

uhuk uhuk.. tak khatam lg ke sis?

ieja said...

ahaks.. sgt cumell la amy.. :)

Anonymous said...

Can u teach me how to do it....