Tuesday, March 16, 2010

Saya tak pernah begini..

Yellow!

Well tajuknya begitu adalah kerana..saya tak pernah tak berupdate blog lebih dari sehari..huhu..
Keadaan yang memaksa saya terus begini..tapi mulai hari ini ...tidak lagi!cewahhh...server sudah ok di office baru ini...dan saya leh la dgn curik2 mengupdate blog..

Saya dpt kwan2 yang agak boleh dibawa bergossip.. = ) winkk! bonus bukan?huhu...saya mendapat offer ni tak sampai seminggu...khamis lepas suruh dtg...start keja..and saya like erkk!tak pe la cuba suasana baru...

But last saturday,i went to my previous company..once i give my boss resign letter...mata dia sudah merah...and sket lagi mcm nk nangis..ohhh puhlissss!dont cry la boss...i u cry..and i will cry too! and thats it!saya nangih wakakakaka...lawak!

Dia ckp "I lost my gud staff...if i received this kind of letter..its not from you..."wahhh gitew...takpela boss..saya lebih tenang disini..insyallah... = ) tapi kan..sorang lagi boss ckp nk hantar surat soh bayar sebulan gaji okeh..!coz i resign 24 hours! Celah mana la dia nk saman,sedangkan confirmation letter pun tak penah bg kat staff?huhuhuhuahua... rasa nk gelak guling2...jgn jadik bodoh!Saman pun ko takkan dpt balik budak rajin cam aku nih..wakaka..(even selalu on FB,update blog sepanjang masa)

So forget about it! mungkin boss jelous..benefit yg ditawarkan disini adalah jauh lebih baik...
Ok itu jek nak citer...entry bergambar akan active selepas hari ini..hahaha...

Love,
Amy

12 comments:

Anonymous said...

Amy,
pasni sila update entry dgn bergambar yer...rindu nk nngk muka amy yg tngh hepi dpt keje tmpt baru tu..hehehehe

-watie

fikaryna said...

amy..bos yg satu lagi dengki 2 sbb dia x bole resign 24 hours cam amy..hehe.apa2 pun..slmt bekerja di tmpat baru dgn lebih aman dan produktif..huhu..

myra said...

beb ko keje mane skung?

AmyMizzunderstood said...

watie :: baiklahh

fikaryna :: maybe jugak la kan?agagaga

myra :: kat kota damansara

Ami Schaheera said...

rezeki kawin betullah! congrats dapat kerja yg lebih bagus :)

farahfatihah said...

hi amy..mesti best kan dpt keje baru nih...nway selamat menjadi lebih rajin oke...

dell @ Marryme said...

yang.. bila nak benti keje buat bisnes fulltime? jeng jeng jeng :P

AmyMizzunderstood said...

thanks to all..

kak dell :: opss hahaha..tu kena tunggu sponsor bertindak

[ Hanie ] said...

alahai comelnyer bos u amy, siap ternangis2 eyh hehehe.smoga kat tempat baru ni, amy gumbira sentiasa! ;)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

bubboii bos!! haha.. sis, gud luck k! keje rajinnnn2 taw!

chenta said...

so happy for u amy..=) moga jadi lebih produktif ! (in career and also making babies..=p)

anil lutaze said...

woohooo..bizi gila puan amy di tpt kerja baru tau..hihi..and sempat jengah ku sambil bwk pizza..i loike sgt2 tawwww