Monday, June 7, 2010

15 weeks

Hi peeps!

Huhh...last week sangat tired!menyiapkan hantaran dan pelamin sewaktu preggy sgt2 memenatkan..tummy tak besar lagi..if besar tak tau la mcm mana huhuhu...but overall semuanya settle..Alhamdulillah...

Oh ya..this week genap 15 weeks..morning sickness dah tak de..cuma if lambat mkn,masuk angin baru la i muntah..so takpela..merasa wakakak...

15 weeks

Sila abaikan yang lelain..heee...actually semalam perut nampak besar secara tetiba..leh camtu?so Atim pun snap la pic ni..sbb tak penah ada lagi pic tummy....If dari tepi saya nampak macam papan..hmm ramai tegur saya kurus during 3 months ni...mungkin sbb muntah2 etc..and berat saya turun..dan sekarang 52kg...

Next check up on 19/6..which is masa tu ada cuz's engagement,..so nk buat appointment untuk awalkan sket kot..maybe this weekend...

So okla..tu je nk citer...pic for hantaran, pelamin will upload soon!

Daaa...


17 comments:

Mawar misswateva said...

amy, ur tummy look sexy okehh.=)

ederq said...

kenapa lemak sy mcm 20weeks pregnant. hihihi

AmyMizzunderstood said...

mawar :: tak tau plak la sexy tang mana wakakaka...

ederw :: ayoo..hahaha camtu plak

Zahra Al-Rasyah said...

perut yg comel!!! :)

Puteri Satu said...

alahai tomeinya perut amy... perut akak yang baru 2 bulan lebih ni pun lagi besar kot... wekekek... selalu anak first mang gitu.. janji sihat kan..

AmyMizzunderstood said...

zahra :: hahah thanks!u shud post 1 pic too..

Puteri Satu :: hehehe..ha ah kecik jek..nampak cam buncit je kekadang!

[ Hanie ] said...

alala tomeinye tummy die :)
hanie ni, smpai skrang seram nak ambik gambar perut sendiri..sebab tumbesaran nye yg agak tertera huhu. (sbenarnye terlupe/malas nak ambik hee, bole tak :P)

inazryn said...

masok 15 weeks mmg akan tetibe prot bsr.i dulu pon cmtu.tkejut gak.now i da 18 weeks.baby pon da gerak.x bleh dok diam2 kat dlm.but trust me..i rasa sebak bila 1st time baby tendang2.cm nk remind kn kita yg dia ada kat dlm.bsyukur sgt2..=)

AmyMizzunderstood said...

Hanie :: tak pe la hanie!janji sihat..hehehehe tak sabar nk tunggu tummy besar!

inazryn :: yeke?sonok kan?tak sabar pulak nk tunggu dia gerak..semoga semuanya selamat la ye

achmal said...

amy comelnye perot. da besar dah.
mal nyer tummy tak nampak lagi. da 13 weeks dah :)
comel jek perot anda

inazryn said...

you'll feel the movement soon..=)
baring and lurus kan kaki..its amazing!!..hope everything will be fine k.

Sha Pattinson said...

so comel lama tak lawat blog dia ..dah membesar nyer tummy u ..mula jumpa tu xnampak apa lagi tapi now dah ader heheh take care tau!!

shada said...

hehe..perut dia dh nmpak...kiut miut :)

saya punya dh besar nk snap pic pun segan...huhu

AmyMizzunderstood said...

Achmal :: 13 weeks oo belum kot..tapi mal kejap je nnt dah nampak tummy..pecayalah..hehehe

inazryn :: ohh tak sabarnya nk tunggu!!teringin nk rasa dia bergerak2..even org kata kena kick sakit!hahaha

sha :: hi sha!hehehe tq2!u take care too

shada :: hee..comel la lagi besar lagi la best kan..simpan untuk kenangan jek..

IRYANI ALIAS said...

tak sabar nak perut besar mcm amy..i now 7 weeks pregnant.. :)

AmyMizzunderstood said...

IRYANI ALIAS :: hehee pasti akan tiba..take care yer...

IRYANI ALIAS said...

Thanks amy..doakan me n baby.. :)