Thursday, June 17, 2010

Maternity dress

Hello...


Gud morning people!
Actually i sgt suka menggoogle kan diri lately..lagi gedix bila dah preggy hehehe...
But saya jatuh cinta dengan...

maxi dress, satin caftan...

exactly mcm Mil beli kat Paris..shud be nice pakai dengan maternity jeans huh?

i have lot of blouse macam ni..which is selalu buat untuk pergi kerja jek..

Kengkawan, saya perlukan satin/chiffon caftan yang comel untuk diri ini...kat mana boleh saya cari? Online mcm tak best coz tak dpt rasa material and size..sekali pakai tak muat sapa nk jawap? Mind to share?

10 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

in love with jolies...esp the green one!hahahah..auwww sexy!

ohh first pic of jolie pun not so bad!

humm sorry amy, no helpful infos. sbb tak penah ade pengalaman and tak pernah survey..but once jumpa ill let u know ok? :)

~♥ iella ♥~ said...

comel..comel....

AmyMizzunderstood said...

aleena : alaa..takpe..hehehe

iella : comel kan?

~♥ iella ♥~ said...

Amimizzunderstood : comel-comel.. suka-suka..

fikaryna said...

amy, kat subang parade ada kedai baju utk mommy 2 b..cantik2 sbb penah lalu..

cuba la g tgk..

Hunny said...

i suka yg 1st photo tu.bleh pakai utk raya nnt..klu u dpt info where to find, pls share with us ya..hehe

p/s:nk jd hot momma!now selebet momma :p

yumizunira said...

hi amy..yumi ada beli satu kat hajaba kaftan tuh..area w.maju dkt dgn restoran amy search tuh...tp rasa cm mahal..sebab kosong..terpaksa plak jahit manik...huhuhu..so nak jimat..yumi beli kain tempah kat tailor suh tiru design kaftan yg yumi beli tuh..hehehhe..satu lagi dkt d'rias butik,dkt great eastern mall...yg nih xde r mahal sgt... :)

AmyMizzunderstood said...

fikaryna :: baju preggy tu mcm yg caftan2 ni ke bukan?

Hunny :: yes me too!nnt kita carik..

tumizunira :: hmm amy rasa mcm kena pergi je hajaba..dah ramai yang bgtau..hehehe..insyallah ada masa boleh pergi tengok..thanks ya!

adlina naim said...

hohoho...nice choices uve got there...;) baju2 maxi cenggini bagus...coz ley pakai utk preggy and also lepas bersalin...tapi usually costly...

anyhoo, im offering something to all the preggy mommies, an irresistable offer...a must have for all the ladies...visit my blog to find out more!!;)

Lose weight, Gain Shape, Be healthy…WITHOUT losing the food!!!HELPS to reduce and make the stretchmark disappear FOR GOOD!!ive tried it!!!im having promo now…;)
im having a promo…
do visit my blog…
balcknwihte.blogspot.com
save up to rm400…!!!!
bzness opportunity also available with income ranging from 4 figures up to 5 figures within months!
more info?buzz me…

cik senah said...

hermm..

kalau tak silap.. kat kedai2 area sunway pyramid pun byk.. kalau tak beli kat kedai yg khas utk preggy mom pun.. kedai biasa2 pun ada.. ermm.. satu kat tingkat ngan maxis centre pun ada.. tingkat bawah skali sunway pyramid punn ada rasanya.. kena rajin melilau arr.. hehehe


p/s : melilau ( loghat utara ) = meronda... hehehe