Wednesday, June 16, 2010

Brazil menang...yeayy!

Hahaha..

Bukannya apa..kalau nk soh Amy tengok World Cup memang tak la!
Tapi memandangkan kat rumah tu ada adik lelaki,adik2 sedara and termasuk la Daddy to be..terpaksa la layan!

And plus Atim dah beli jersey Brazil for him.. which is memula i nk but lepas tu fikir2 balik i tak nak...sebab?nk tunggu sapa pergi Final..wakakaka leh?nampak tak aci kan? who cares?

So semalam i dah iron kemeja dia untuk gi kerja..sebab dia ckp, if Brazil menang then i pakai jersey tu...if not?? nk buat apa?bungkus nasi lemak la eh? Hehehe...dia bangun around 4 am sebab nk tengok result!! and Brazil menang 2-1...

So...hari ni dia mesti pakai jersey baru tu! Hishh...Atim!

9 comments:

fikaryna said...

ish2..suwit la korang..

x snap gambo die hard fan brazil?

hehe..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wah.. peminat fanatik bola ni.

AmyMizzunderstood said...

fikaryna :: haa..hari ni amy amik hehehe..sebab pagi tadi amy pergi keja dulu...dia gi lambat!

0sh!Nz d' sen0r!ta :: hahah amy tak eh..tak kose tau!ngantuk tengok

Memey Anuar said...

eh bgn utk tgk result je? hehe xaci. hihi

husband kita mmg tak tdo le. lantak hehe yg penting bini tetap tdo sbb esok nk keje hihi

tp bab jersey tu mmg sama. nk tgk match pon nk kene pakai jersey team mana yg disokong. padahal tgk dpn tv hehe

yg penting semangat katanya. asalkan korang happy la ye hehe

Anonymous said...

Brazil menang 2-1 la yayang...adoi..jgn kasik malu penyokong Brazil..hehe...love u!

- hubbymu

Ainul said...

kita & hubby pun siap tido depan tv pastu bgn blk sbb nk tgk brazil.tp kita sempat tgk 1st goal je pls tu kita yg goal( tertido)..hihiihihi.hubby yg gigih tgk smpi abis.bila terjaga sudah abis.hihihihi

** nasib baik td my hubby takda baju brazil***

AmyMizzunderstood said...

memey :: hahaha sbb dia pun ngantuk!tak berapa sihat..terbangun katenyerrr..wakaka

Anon a.k.a husben :: eh ye ke?mana nk tau kan amy tak tengok!ok la tukar dah 2-1 hehehehe...

Ainul :: hahaha fanatik sgt pun susah kan?

ajjah said...

i pun tak minat bola.. tapi sekali sekala layan jugak.. :) haritu tengok opening match, semangat pulak sokong south africa.. motif sokong pun tak tau.. :)

AmyMizzunderstood said...

ajjah :: hahaha samala..tak tau menahu pun...belasah jek..asal gol tekejut sebab diorang jerit2 mcm apa kan..?