Thursday, July 29, 2010

Garnier tvc shoot-MerisikGallery

Hollaa!

Since baru dapat pitcha from Sunny, and dah dpt green light untuk upload the pic...so here this..

Wedding setup

Heliza AF

and the rest pic boleh tengok kat MerisikGallery

Iklan dah keluar TV,if sesapa notice tak nampak pun apa yg we all setup..since dah edit2 kan?hehe but its ok.. =) Congrats MG!

4 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

wahhh congrats! bisnes semakin maju ... tumpang happy jugak.. :)

a'aah tak perasan bila tgk iklan..takpe, hopefully mlm ni ada lagi iklan sothat dpt tgk details.hahahah. dia kawen ke dlm iklan tu?

AmyMizzunderstood said...

hehe.. tak pun!biasala iklan pencuci muka kan..tunjuk muka dia je la..yg belakang semuta tak nampak..tak faham function..tapi tak pe la..janji duit masuk..wakaka

[ Hanie ] said...

wahhh..yeke.
mmg tak prasan kalau amy tak mention hehe. anyway well done MG team ;)
nnt nak belek balik iklan tu hee

cik senah said...

tahniah MG.. ermm.. dah tgk iklan tue.. memang tak nampak pun apa yg Mg dah buat.. but.. yg penting masyukk..kan..?

p/s: ehem..terpikir jugak nak hire MG utkmy wedding nnt.. huhu! ( cuma belum tau tarikh kawen lagikk.. heheh.. melihatkan kpd hasil kerja MG terdahulu dan terkini.. cik senah tak teragak-agak nak gunakan khidmat MG.. ).. insyaallah..when i have the date.. i'll definately call MG..