Tuesday, August 3, 2010

Atim's bestfriend...

Hi!

Last weekend, me and Atim went to Sani's wedding..Sani ni bestfriend Atim since kat Akademi TV3 lagik..masa diorang amik Diploma together2..but the best part is..wedding Punjabi ni meriah sket dari wedding Melayu ye tak?

Yang wajib mesti ada Bhangra dancing..hehehe...masa tu i dah tutup perut dah!hik3..bukan tutup telinga..tapi perut yer..jap gi anak i confuse!wakaka..


lastly feeling2 pengantin baru lagik...hik3..




Anyway..Selamat Pengantin Baru to Sani and Ain.. =)

8 comments:

dell said...

amiii cantiknya bajuuuuu!

AmyMizzunderstood said...

kak dell : thanks kak dell!hehe baju raya la sekali..maleh nk beli lagi

CINDELLYNA said...

wah...yg baju hitam tuh macam pengantin jugak...hihihi.=p

AmyMizzunderstood said...

CINDELLYNA :: hahaha buleh la pasan kejap..hik3

BuTtErFlyInFraMe said...

haaank ckp baju tu cantik!!! beli kat mn?? nk tau...sbb teringin nak pakai time g smyg raya...heheheheh. nnt sms eh... ;)

AmyMizzunderstood said...

aleena : wakakak hubby beli..takpa2 kita sms..

sabby said...

oh i agree with everyone....baju tu cantik nya...nak tanya beli kat mana jugak???

ooh so happy now amy dah boleh rasa kick...best nya...my sis dulu selalu taruk remote control tv atas perut dia, nanti we all boleh nampak remote tu gerak..hehehe..mashaAllah...

tak sabar one day bila my turn nanti..inshaAllah...kena doa byk byk...

AmyMizzunderstood said...

sabby :: hahah betul!!amy pun letak remote tv atas tummy..and soh my lil bro tengok hahaha..as long as daddy dia dah rasa jugak kira ok la hehehe...

about the baju..nnt text me..