Monday, August 9, 2010

Baby's Stuff

Hi peeps!

Well last saturday adalah hari shopping sedunia...Alhamdulillah benda2 penting saya dah ada sekarang..kuikuikui...dengan semangat Atim yang membara..kami dapattt...



taraaaaa...

Items :


1) Bottle feeding - Tommee Tippee

2) Breast pump mini electric- Medela

3) Sterillizer - Avent

4) Electric bottle and food warmer - Tommee Tippee

5) After beli semua ni dapat gift 1 bottle feeding from Tommee Tippee jugak!haiyoo..nyesal beli banyak..!!hehehee


Semua item Amy beli dengan harga yang agak reasonable..coz tengah SALE!!yihaaaa...

To anybody yang nak tanya apa2...so sorry i tak sempat nk email u guys...but u guys boleh email to me at amymizzunderstood@yahoo.com

14 comments:

Ainul said...

amy beli kt mana bottle Tommee Tippee tu?? skrg ni confuse nk beli TT @ avent..okey ke TT??

Mrs. Amie said...

tapi dik...the warmer tue........... hihihihi... tak mo ckp..nnt ko marah aku... bagusla sume dah ada,,senang hidup...sila bershopping lagi..

Mrs.aisheiteru said...

wah amy! so excited tgk brg2 baby u. if u dont mind share la price and place tempat beli all the items. my email : aisheiteru@gmail.com

thanks amy!

[ Hanie ] said...

syoknyer kan dpt shopping brg2 baby hehe. ilang rase penat :) (tp lepas tu mulala lenguh2 sana sini) hehe.
kami pun dulu 1st beli brg baby adelah botol susu. haha. aritu pegi kelas antenatal, org yg ngajar tu kate, NO to botol susu.. fully kene breasffeed haha. kami senyum kambing je la kat situ :D

AmyMizzunderstood said...

Ainul :: honestly,i pergi 2 kedai..both shop ckp Avent mmg selalu leaking..but mmg ramai orang still pakai..rate price ok jugak..but TT takde apa2 complaint lagi la buat masa sekarang.. =)

Mrs Amie :: napa warmer??if tak sempat nk bg susu warm..besar sket boleh pakai untuk food warmer dah diam!

Mrs.aisheiteru :: babe, i dah bg link kat previous entry..u just pergi je coz price diorang lebey kurang je sekarang..but anything u email me ok? amymizzunderstood@yahoo.com

AmyMizzunderstood said...

hanie :: betul la tu hanie..tapi kita kerja kan..camner?hukhuk

yumizunira said...

amy beli kat mana TT tuh?????n brg2 baby..tuh arituh beli brg kat waresales je

[ Hanie ] said...

hee tu la. maksudnyer, gune botol utk letak breastmilk nnt, its ok la kan. BF jgk tu namanya hee :)

AmyMizzunderstood said...

yumizunira :: kat warehouse sale jugak.. =) quite cheap kan?

yumizunira said...

haah...tp yumi berkenan botol TT tuh..huhuhuhu..

AmyMizzunderstood said...

hanie :: haa betul2..sebab tu perlu jugak la kan bottle ni..

yumizunira :: heheh beli la..tak mahal sgt pun..insyallah

Ainul said...

amy blh share tak u beli kt mana TT tu.berminat gak bottle TT.comelll..
email kita : ainulfadzilah@gmail.com.
kalau blh dgn price sekali ye.TQ

hasrawaty hasbie said...

Salam... nak tanya gak... bottle TT tuh bley masuk x ngan Avent nyer sterillizer ek... muat x... sebab I ader g tanyer 1 kedai tuh dier ckap hanya bley muat ngan bottle Avent jek... TQ ek..

AmyMizzunderstood said...

hasrawaty hasbie :: hi..yup2 boleh muat but maybe kurang 1-2 bottle if u guna dlm satu masa..i dah tanya dah..and terus la i beli..