Friday, August 6, 2010

Medela Breast Pumps

Hello...

Wah ni dah hari2 update blog nih! I dont know..sebab suddenly ada banyak benda yang nak dikongsi.. Nasib baik ada my sis yang banyak bg information during pregnancy nih.. so that i share la ngan u guys..hehhee..
Like i said before, i nak start beli barang2 baby from now..since tengah SALE...so my sis said barang2 yang boleh beli dah like stroller, breast pump, sterillizer etc..

And i google this :


I choose medela..coz previously my sis guna and dia ckp ok!tak pe mahal sikit boleh keep untuk anak-anak seterusnya..hehehe...

7 comments:

fAtrinA said...

yupp i pon dh decide nk beli medela cuma kena p tgk n try hehe

AmyMizzunderstood said...

fatrina :: my sis said,kita kena beli breast pump coz..once breast dah bengkak sebab susu tak nk keluar etc...breast pump ni la byk membantu..

Miss N said...

btul2..
sy pon nk beli medela swing..
semangat nk breastfeed ni..huhu

Mrs.aisheiteru said...

thanks amy. my ofismate pun baru citer pasal medela ni. dia kata kat sini murah ckit http://www.mybreastpumpshop.com/

dell @ MarryMe said...

amy.. jgn bagi kambing guna tau :P

AmyMizzunderstood said...

Miss N :: wahahaha..semangat!

Mrs.aisheiteru :: yup2..if sale semuanya murah..tak sampai rm400 pun..

kak dell :: wakakaka..kak dell ni rahsia kita laaa..hihi

Sara Maya said...

Amy, 1 thing I wanna share..Agak t'keluar tajuk...But yet still about ur future child...Not sure whether u already heard bout this or not.Pesanan org tua2,bila dh deliver baby nnti,minta kt Dr./nurse nk simpan tali pusat..Simpan dlm 1 bekas tali2 pusat anak2..Insya'Allah hubungan antara adik-b'adik akan jd close+rapport =)