Monday, August 16, 2010

Jatuh cinta lagi...

Hello!

Selamat berpuasa...me?masuk day 6,masih berpuasa Alhamdulillah..tak de masalah syukur... =)
Again Alhamdulillah...if betul la kata doc yang my baby ni baby girl...kekadang nampak girl kang scan again boy pulaks..so bout baju dan sewaktu dengannya..memang Amy tak beli lagi la..kalau nk beli pun i prefer white!huhu even mata dah juling tengok pink..

The next important thing yang me and Atim survey adalah stoller..and again kami dah jatuh cinta dengan stroller2 nih...but tak confirm lagi either nk beli yang ini atau tidak..haishhh




Quinny Buzz


Quinny Zapp

Both are limited edition punya...ya dah tengok..if nak kena book dulu..kan? Tengah fikir rajin ke nak jaga if beli in white nih..fening! Belum masuk lagi car seat etc...tadi pening sekarang dah migrain!wakakaka...but ini hanya angan2 semata2..belum tau lagi dapat ke tak..

Dear baby,

Insyallah..mommy and daddy try the best untuk baby nanti...ok?Mungkin boleh paw opah,tok wan or tok ayah..wakakaka...

Love,

Mommy

10 comments:

eila said...

amy..klo nk bli..better amik buzz tau sbbnye buzz nih blh pkai dr newborn sampai bso la..klo zapp xbrape nk ok sgt la tp sng nak carry kan..zapp kne bli maxi cosi skali and maxi cosi 2 just blh pkai dr newborn ke bbrpe bln je..even buzz mhl skit tp lbh berbaloi..hehe...

AmyMizzunderstood said...

eila :: thanks eila for ur info..we all masih berfikir2 lagi sbnrnya..huhu..tapi betul la apa yg eila ckp tu..amy setuju

Puan nadxoxo said...

cantik! kaler putih lg! (mmg penggemar putih hehe)

cikeila said...

amy ble deliver..klo next year blh ah tnggu quinny zapp xtra..hehe..cube view website ni..http://www.facebook.com/notes/babypinkcraft/quinny-zapp-xtra-soon-to-be-launched/413921393556..cute kan..sygnye da bli buzz..hehe..niwey klo nk crik buzz yg agak murah ckit blh la crik kat..www.littlewhiz.com..hrge die berpatutan plus free shipping..hehehe

AmyMizzunderstood said...

nadxoxo :: hhehehe me like white too..tapi payah sket la nk jaga kan?

cikeila :: ohh i tak perasan yang ni..i due bulan 11 thn ni..plus i dah letak deposit pun hukhuk..nk tgu thn depan cam lambat kot..bukan rezeki

fizz said...

amy, buzz mmg best giler! material die sgt comfy. rase mcm kite sendiri yg nk duduk. tp kite mampu zapp je (tu pon dh puas garu kepala hehee).

tp kan (ade lg tp), buzz tu bungkus die bulky sket, kitorg yg guna zapp ni pon dh pnoh boot kete isi mcm2 brg baby everytime keluar. peninn!!

AmyMizzunderstood said...

fizz :: oo fizz guna quinny zapp yer?tu la zapp if lipat2 dia cam kecik je sesuai la if byk travel kan?tu yang masih berfikir lagi nih..

Zahra Al-Rasyah said...

Quinny pun telah buat i jatuh cinta tergolek2.hehe. Now pun still surveying but most prolly nak beli Zapp ja kot plus Maxi Cosi :)

tapi yang white edition ni memang sangat menawan hati la dear..cepat2 grab 1 sblm menyesal ;p

AmyMizzunderstood said...

Zahra :: tu la pasal!zapp pun ok wut?..i pun suka zapp sebab dpt carrier dia sekali kn?hehe..insyallah ada rezeki ada la buzz nih..if not apa2 pun tak pe

mummy said...

Amy,
Even though Buzz tuh mahal sket, but mmg worth it. I pon guna Buzz and my baby love it to the max. Comfy sgt2 n u boleh guna fr newborn lagi. Seat pon boleh adjust facing u. My baby siap boleh tido dlm tuh masa jln2 kat mall.