Friday, September 24, 2010

MG Latest Dais

Heloo!

Well mak buyung still working hard untuk MG tercinta...haha!
but this time just tlg sket2 coz perut dah besar..tak larat dah nak buat kerja2 berat..takat cucuk2 bunga tu boleh lagi la..huhu

Nak buat promo sket..for those yang masih tercari2 Wedding Planner untuk hari bahagia..feel free drop kat MerisikGallery... kami ada buat promotion till end of Dec 2010 ini...so hurry!!

ohhh im in love with this vase...siap ada damask2 lagi...ko ada?hahaa..kidding!!We promise to improve...dari segi idea2 baru...Insyallah...and im sure tak de lagi orang guna vase macam ni kan kan?

So email us now at merisik_gallery@yahoo.com


8 comments:

cik senah said...

amy : hehe.. damask vase ekk..? confirm.. belom ada yg buat lagik.. MG the 1st..!


p/s: definately will choose MG for my big day.. - concept : minimalist.. ( hope MG can execute!)

cik senah said...

amy : hehe.. damask vase ekk..? confirm.. belom ada yg buat lagik.. MG the 1st..!


p/s: definately will choose MG for my big day.. - concept : minimalist.. ( hope MG can execute!)

bride2wife said...

cantik lah amy!

AmyMizzunderstood said...

cik senah :: harusss!!teringin nk jumpa cik senah nihh

bride2wife :: thanks babe!

cik senah said...

Amy : insyaallah.. kalau diizinkanNya... kita pasti berjumpa.. :)

p/s: tak sabaq jugak nak tgk hasil kreativiti MG ( secara live!! )..

Nine said...

I'm loving it...Simple but nice.
I'Allah I will contact MG to be my wed planner on my galore wedding day nx yr (hahhaha lmbat lg!!!)

AmyMizzunderstood said...

cik senah :: alrite...hehehe

Nine :: thanks nine!insyallah

momguess said...

luv it!!!
but
kak ina nak kawin dengan sapa?
huhuhu