Friday, October 1, 2010

Raya lagi??

Hello...

Well still in raya mode..Last sunday Anil and Zam datang beraya kat rumah Atim..ehehe..guess wut?lebih kurang 6 months tak jumpa diorang ni..since masing2 bz..so bila ada peluang terus grab jek..huhu..

Masa plak tak mengizinkan...so we all tak dapat lepak lelama


Lepak2..gossip2 opssss! tengaok our wedding album and video hahaha..thanks to Anil and Zam..sebab sudi datang jenguk2 kami kat Bangi ni...thanks again!

Well..bout my pregnancy...its already 31 weeks..barang2 baby dah banyak juga yang complete..tadi pun baru je habis membasuh baju2... and kerja2 MG juga masih berjalan lancar..sampai betul2 tak larat la baru nak stop..hehehe..

ergghh..memang tak reti nak snap depan mirror..!

So ok la itu aja..regarding anon yang annoying itu...saya pun maleh nk ckp apa dah...sebab comment dia sangat kelakar..rasa mcm orang yang tak educated jek yang comment tu...tak pe la..plus its not gud marah2 tengah2 preggy ni...(sekarang ni tak tau la napa saya byk bersabar,jika berbanding dengan dulu...alhamdulillah..)

9 comments:

rose razak said...

dear amy,
x rugi kalo u jd lebih penyabar..siyes.....u akn dpt gnjaran yg lebih hbt kalou jd penyabar..trust me....lg2 u mengandong kan babe......hehehe

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

cute la ur nye baby bump (◠‿◠)

Anonymous said...

amy-u cute sgt pakai tudung, biase la org kite byk yg PHD..jgn hiraukan ok..jg diri n baby elok2..
anil punye blog dh kene blok..errmmm dh lama tk bace kurang lengkap plak. comei nye dia..

Miss N said...

awww..cute bump la amy..
perut je nampak..
lain semue kecik lg..jeles tul..

take care k~

Aliya Natasha said...

keciknye perot akak
comel je.. rase nak pegang
hehe
anyway, sy doakan akak selamat bersalin nanti :)

AmyMizzunderstood said...

rose :: hi rose..!lama tak dgr citer u..hehehe..yela..sabar je la kan...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ : thanks!mcm ada ball dlm tu..

anon :: thanks ya!amy pun rasa kita patut biarkan jek..

Miss N :: ala tu dlm pic jek!kalau kat luar tengok kaki..haishhh peningg!

Aliya Natasha :: haha mmg pun ramai orang ckp kecik...tapi nk bawak yg kecik ni pun cam tak bernafas je rasa..heheh thanks dik

naddynad said...

Amy!!! Comey peyutt!!
Amy sorrryyyyyyyy sesgt coz hari tu xsempat nak dtg rumah atim, msg awk kite dpt tp nak reply pun xdan...huhu
Cookies m&m koranh mmg terbaekkk...hari mizi g amek kt kakak awak..satu balang abes hari yg sama gaks..xsempat la nak makan raya pun..
Sorry k amy..life sebelum n selepas bsalin kite ni agak kelam kabut..hehe
Tcare ya :)

xeea said...

cutenye peruttt!!

i dulu, masa 31 wks org ckp mcm pregnant twin. hee take care neway. nikmati saat2 pregnancy ni to the fullest, nanti rinduu :)

♥ dak pink said...

amy:

semoga semuanya kan baik2 saja ye.

psst: sronok dpt tgok anil kat sini. yelar, dia kan da private blog dia, so xleh nk tau cerita dia da.