Friday, October 22, 2010

Last movie...

Hello...

Last monday, me and Atim pergi menonton wayang gambar..
Disebabkan ketidak laratan saya..kami tak la pergi jejauh..tempat dating dulu2..wakaka
The Curve..

Eat.Pray.Love..
Rasanya movie ni ok la..tapi cam agak bengang sebab pompuan ni tak tau apa dia nk carik..so bosan!abaikan... tapi ini la last movie yang saya tengok kot...before bersalin nanti...maybe lepas ni peluang nak tgk movie berdua agak tipis..wakaka...

muka dah start kembang is it? 34 weeks masa ni...

Dah nak masuk 35 weeks...asik dengar lagu menghitung hari jek hari2...wakakka..
Hopefully semuanya ok... Currently...tgh membaca cara2 menjaga bayi kelak...ohh pening!


7 comments:

rizaros said...

bestnyer jalan2... :) romantik...
smoga smuanya selamat.. jd follower adik yer nnt ;)

Luv like this.... said...

cik kembang tapi maintain comei gitue..:)

she said...

cepatkan masa berlalu!! ingat2 baru je amy btaw pregnant. tup2 dah 35 weeks yek!! selamat menghitung hari! :)

[ Hanie ] said...

hehe kelakar la amy ni, siap dgr lagu menghitung hari? takpe2, mmg makin dekat makin debar kan :) ouhhh, last tgk movie berdua? hehe ade mase lagi ni, hanie dulu, siap pegi karoke lagi saat2 beberapa hari nak beranak :P

dialicious said...

goodluck amy..u will do well..amy kuat..nanti suh atim sms k kalo dh selamat..nk dtg visit

dell @ Marryme said...

hi mommy-to-be! alhamdulillah, pejam celik je amy dah 34 weeks.. cepat je rasa kan? kak dell pun tetiba je dah beranak.. alhamdulillah so far sume ok. except breast engorged teruk gila n smpi darah2 siap. adoi. tp takper demi baby ku gagahkan hati

actually mcm2 nak cite dgn amy.. tapi tak berkesempatan lg. maybe nnt kak dell create la satu blogpost cite experience beranak cemana nnt amy baca k

btw dari sekarang start baca surah maryam utk senang beranak, mkn kurma nabi n air zamzam. mkn longan kering or buat air longan kering dgn halia utk banyakkan susu.

pastu kalau rajin beli perineal cream mothercare sapu antara lubang dubur dgn lubang tecing tu utk mudahkan bersalin.. insya allah tak koyak nanti.

take care tau! :)

^^mrs.deana^^ said...

hai sis amy..,tup2 dh 9bln ye..dlu bc blog sis psl wedding sis ni taw2dh nk brsalin..anyway,smoga smuanya brjalan dgn lncar..byk2 brdoa ye sis!!k gudluck!!