Monday, October 18, 2010

34 weeks

Hello!

Urghh tired!Semalam buat kenduri doa selamat sket untuk ayah yang nk pergi buat Haji..for me yang bakal bersalin nanti..and tahlil sekali...untuk family2 jek..penatnya...sakit2 badan semua...

Yes2...its already 34 weeks!!
Baby active sangat2..yang terseksa sket Mommy dia la..perut dah tak banyak space..sakit pinggang Allah saja yang tahu..sakit badan juga...time tido pun tah kemana...malam memang la susah giler nak tido!
kaki pun bengkak tak surut2..bila urut je baru ok sket..even tido dah tinggikan kaki..but still rasa sakit kat tapak kaki...nak kata banyak jalan tak jugak..tah laa..

This week ada BF class..and next monday check up lagi..and tetanus injection for the 2nd time (euwww tak suka..sbb rasa sakit dia effect later) ... tak suka!!
but nak buat camne kan?untuk baby...

Anyway..only a few weeks saja me and Atim got time berdua2an..after this Insyallah sudah ada baby..and everything will change..(hat ni cek sedih sket la..dlm masa yg sama happy nk dpt baby..confuse kan?) so emosi memang sangat tak betul...but hopefully tak de apa la yang bakal berubah...Insyallah..

5 comments:

farahfatihah said...

hi dear..dah dekat nak bersalin dah..hope semuanya selamat....xpela, semua tu pengorbanan ibu utk bby...dapat pahala yg byk kan? =)

Zahra Al-Rasyah said...

amy..lebey kurang la simptom kita skrg. sakit pinggang, malam susah nak tido, rasa gelisah je pastu bila bangun kaki cramp plus rasa sesemut. tapi alhamdulillah stakat ni i takde bengkak kaki, juz akan cepat penat if jalan banyak2.huhuhu.
i doakan sama2 lah kita bersabar sebab yang menanti di hujung ni adalah anugerahNYA yang tidak ternilai..kan? :)

[ Hanie ] said...

uhuk..tak lame jer lg..yey!
btul tu, akhir2 minggu ni, akan rase mcmtu amy, skrang pun dh terpikir mase utk berduaan dh limited :P, tp takpe la kan, darah daging sendiri, nnt bole adjust nk berduaan time bile hee. enjoy moment2 yg ade ni. nnt bile awal2 minggu bby dh kluar sure rase rindu sgt die mase dlm perut :P sbb perubahan kehidupan yg 'mencabar' nnt

rizaros said...

olor2.. bestnyer....
smoga smuadipermudahkan nnt..hehhee..
akkjd my follower yer nnt kat rizaros.blogspot.com..maceh :)

AmyMizzunderstood said...

farahfatihah :: thanks farah.. ;)

zahra :: tu la..kaki amy tak cramp dah..cuma bengkak kat tapak kaki..and rasa sgt sakit kt bahagian tengah..mayb byk berjalan kot?

Hanie :: waaa mencabar sgt tu bunyik nya!hehehe takpela..kita bersedia je la dengan apa yg bakal kita harungi huhu...

rizaros :: amin...tq