Tuesday, January 25, 2011

My little Anya..

Hello!

Huhu lama rasanya tak update pasal Anya..hihi
Well end of this month Anya genap 3bulan..hmm memang dah besar...boleh rasa..dulu kepala dia besar tapak tangan ni jekk..haihh..rindu kat Anya bila dia dah besar nantii..boleh tak??ke aku je yang rasa camni..?touching sungguh!

That day,.me and Atim decide nak beli 1 toy kat Anya..since untuk permulaan nak suruh dia belajar.. =)
dah nampak toys bersepah..nampak plak baju-bajuan..habih la mommy dia kalau dah nampak..tapi comel okeh..sebab Anya tak de lagi dress yang comel2..

that blue dress is from Aunty Jaja...(Zara baby katenyerrr...hik3)..baby blue tu plak is from baby GAP..
okeh itu 1st toy dia yang tak seberapa..tapi success..Anya suka tegelak2 dia bila benda tu bunyi...Thank you Aunty Azi (Nariko) bg Anya present..hik3..

Anya nowdays dah pandai ajak bersembang..asal boleh..!salin diaper je dia bangun sengih2..nak soh kita cakap2 ngan dia..alahaiii..clever girl!and nampak dia manja..habih la..


7 comments:

Puan nadxoxo said...

Selamat 3 bulan little Anya! Alahai comelnya baby girl pakai dress. Teringin jugak tapi anak Nad baby boy :P

Mrs Nageb said...

nice :) memang dah kene start introduce ngan toys dah skrg :) huhu best kan bila dia sengih2 gitu...comelnya anya nih *kiss kiss* untuk anya :)

BuTtErFlyInFraMe said...

baju baby girl semuanya comey2 belaka!:)

lps ni leh melaram bergaya mcm mommy nye jugak..hehe :)

nainafadina said...

anya tomey tomey ni...cam aunt nana dia laa....hiks!

Luv like this.... said...

sweet anya da 3 bln yerr?hug n kiss 4 anya

Hunny said...

geram tgk lengan n peha anya..chubby!

♥ balkidz_hunny ♥ said...

dah 3 bulan. kejap je rase kan?
:D selamat membesar Anya!