Sunday, February 6, 2011

Happy 3months young little lady..

Salam everybody...

Haish2..maaf!terbz seketika...tak dapat nak update blog...
Macam mana pun...soon i will rearrange blog ni..supaya tak nampak kelam kabut sangat macam tuan empunya...wakaka...

Anyway..
My little Anya Baheera dah masuk 3 bulan pun...her weight dah 5.3kg (yummy kalau tengok kaki dia!) and Alhamdulillah cik kak tu sihat.. ;) cuma lately dah pandai meragam masa nak tido...bersilat jugak la malam2..and time tido dia pun dah makin cepat sekarang..around 8.30 tu dah tido dah..

Makin rancak nak bersembang..kekadang kul 4 pagi pun dia leh gelak2..after dapat susu then terus terlelap balik..so comel!gerammm!

Nothing much..enjoy the pic..


She's complete my life now...love u Anya!

11 comments:

Ainul said...

dah besar dh dia..comell ")

nainafadina said...

anya dh demok2 ni!! aunty nana geramm....bile nk jumpa anya lagik ni....~~

[ Hanie ] said...

happy for you :)
dah bam bam yer anya ;)

Mrs Shareeda said...

hi mama amy & baby anya...
so cumil ur baby.. dah makin berisi anya tu. memang cute..
muka pun most alike ur hubby..
biasalah, baby girl mmg ikut muka daddy dia kan..
i tunggu hari nih amy, dalam debaran..
maybe on 15th feb nih..
ramai blogger dpt gegirl kan..
i nih insyaallah boboy..
doakan i semoga selamat yer..
take care dear..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

comel ah anya ni. geram tau tengok.

nurul aziyana said...

my dotter pun suka meragam time nk tido..adoi..mmg bersilat mlm2

AmyMizzunderstood said...

huhu thanks ya!semoga anya sihat2...hehe..tq!

Merisik Gallery said...

Welcome to the Pacifier Club Anya! Hihihi.. comel lah ;) Mak Long rasa nak geget2 dia..

Mrs. Amie said...

Welcome to the Pacifier Club Anya! Hihihi.. comel lah ;) Mak Long rasa nak geget2 dia..

achmal said...

comel betul la anya ni. da 5.3kg wahhh memang bam bam la anya ni hihihi~ nak geget je kaki dia tu. mal pun malam2 da bersilat gak la nak tidokan amsyar. da pandai borak hihi

zOeY zAu YaH said...

baby sgt cute !
saya follower baru.moh follow saya.ada tutorial mekap dn lain..
klik sini zoey zau yah ska-ska hati