Thursday, June 30, 2011

Bzzztt..bz like a bee!

Hellloo!

Ladies..
Amy tak pernah rasa mcm ni...
Rasa apa?
Hmm..campur2...tak tau la macam mana nak cakap...
tapi perasaan ni tak leh dibendung lagi..sebab Amy sangat bzzzzzzzz..!!
excited+penat+happy semua ada...!

this weekend je Amy free...and itu pun ada engagement my cuz..
the next weekend..OMG!OMG!(Sepah lagi!)
OMG a.k.a Oh!MerisikGallery (bleh?ko ada?)ada 4 job sekali jalan okeh!so boleh bayangkan tak betapa tetiba perlu ada lebih 2 tangan dan kaki..?atau paling2 mintak tinggi macam Avatar ke..(gara2 tengok HBO banyak sangat nih!)

Selalunya 2 job la paling maksimum...but starting from next week Amy akan bertukar menjadi HKLBR..!bleh?But Alhamdulillah...thanks Allah atas rezeki yang diberi..cuma hamba dia yang kene manage time etc...kan?

Haishh..tah laa..so got to go..nak tido dah..hari2 planning..
takut silap manage habis semua..
Doakan kejayaan saya dan team MG ya!

Love,
Amy


3 comments:

My Journey said...

alhamdulillah..rezeki murah...people always say, bila ada anak rezeki jadi murah...all the best amy..

cik senah said...

Alhamdulillah Amy.. rezeki Allah Taala bg.. Tahniah Amy dan jugak seluruh team MG.. :)

p.s : pjg umoq.. teringin jugak nak hire MG.. (utk kawen..tak dapat arr.. coz chek kawen d kedah nu..utk baby shower, cukuq jamboi dan birthday.. buleh kot hire MG.. insyaallah)

"Selamat maju jaya nohh..". :) Jaga kesihatan sama..

AmyMizzunderstood said...

Sabby : thanks sab..betul apa sab ckp hehee murah rezeki insyallah..

Cik senah : yg tak penah putus menyokong amy..tq veery much ya!bila nk kawin?