Thursday, June 30, 2011

Happy 8 months baby!

Hello..

OMG!OMG!bleh tak tiru syuib Sepah?agagaga Congrats to them!
Well bukan nak citer pasal Sepah ke Maharaja Lawak etc..tapi its about my little Anya..sekarang dah jadik BIG BIG Girl Anya..hehehe

Hari ni genap 8 months old.
.
Anya dah merangkak laju kedepan..we all dah tak dok atas katil sesama..tapi bentang toto kat depan katil sambil menonton Baby TV..hahaha tak yah la mommy nak kejar dia sangat..tarik je kaki dia..haha..kejam!

Anya dah makan macam2..tapi dia paling suka chicken..so masak nasi dia pasti ada ayam,carrot...potato..broccoli tukar2 la..makan banyak..last time check up dia..7.1kg..Alhamdulillah semuanya ok...sihat macam biasa..dah pandai jumping..asal orang dirikan dia mesti nak jump!seronok tengok dia..macam kawan2 plak rasa..wakaka..

Alhamdulillah juga..sampai hari ni,Anya tak de masalah yang teruk2 la..tidur pun dah ok..minum susu sejam sekali uoallss..mana tak kurus mak d
ia!hmm tak pela..lagi apa ehh..sekarang semua benda dia nak tengok..tengah nak explore semua masuk mulut..!Dah try nak panjat2 dah..noty!

Itu jela kot..Anya baby yang active..and i guess semua baby macam tu kan?hehehe...so itu je!


Daaa

Love,
Amy



6 comments:

MyRule said...

oo..dah besar dah Anya.. :P

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Mesti cumel anya dah pandai jumping2 :)

rizaros said...

waa.. auni pun suka CHICKEN n carrot... semangkuk leh abis.. :P happy 8month anya :)

AmyMizzunderstood said...

murule : besar dahhh hehe cepat jek

balkidz_hunny : cumell dan kita yang pegang ni la letihh!

rizaros : yela..chicken tu sedap kot..amy pun suka chicken gak..hahaha

Mrs.aisheiteru said...

anya dh besar! mesti miss little anya kan amy!

♥♥relyza♥♥ said...

comeynya anya..cepat aje kan masa berlalu