Monday, June 20, 2011

Father's Day Celebration

Hello ladies!

Huhu..penat2..tapi i know my sis lagi penat la..dengan bawak perut yang besar tu ke hulu ke hilir buat job MG..hahaha...sabar kak..tinggal sket lagi..counting2!

A day before Father's Day hari tu,MG ada job kat Seri Pasific Hotel..which is im sooo proud with my team..sebab dapat managed a big and grand wedding..

Even though its just inspired dais only (as client's request,ocean theme) but Alhamdulillah..client suka..

Esoknya,pagi hari we asked Ayah and lil bro breakfast with us kat Hotel...after settle semua..malam tu kami dinner pulak..but makan biasa2 since my dad dah tak de selera nak makan apa2 except Pizza!Kami pergi Pizza Hut je kat Selayang..its ok la..janji semua ada and happy..even Anya keletihan dan merengek2..hehehe langsung tak de pic okeh!sedih daku!

The next day, my Fil punya turn plak..i choose the venue..hehehe sebab teringin nak pergi..and lastly dapat jugak merasa makan kat sini..The food?Sedap!Go and try..


Memang la penat..baru habis job kene spend time dengan family plak..tak de alasan la kan..tak boleh!baru la bahagia semuanya..hahaha..sampai Anya dedor la ritu..jap ok jap tak..flu berjangkit dengan Amy..Amy plak kena asthma attack..hishh berkurun tak kena..boleh kena..maybe cuaca pun tak menentu..kami dua2 sakit..bleh?hehehe


Entry ni bergambar sungguh no!agagaga..senang..sekali update..takut nanti tak berkesempatan..heee!

So,itu saja..Anya dah boleh merangkak kedepan dah...dah makan chicken..hehe..suka dia!Nanti la update pasal budak kecik nih..i bought Ralph Lauren punya baju for her...untuk hari raya nanti..so tinggal kasut dan baju kurung je..and accessories..hehehe..tu pun nanti i update..okeh?

This week,MG dapat job Bollywood theme pulak..Hope dapat bagi the best lagi and lagi..hahaha..Insyallah!

Love,
Amy

No comments: