Wednesday, June 8, 2011

KL-Taiping again..

Hello!

Lamanya tak update...sebab pergi holiday punya pasal hehehe..
And nothing interesting pun..sebabnya ni kali ke-2 Anya ke Taiping..but dulu baby2 tak tau apa lagi..tahu nangis..susu..tido!Sekarang ada tambahan..main..main..susu..tidoo..main..mainn..Adeh..sampai tak de idea dah nak bagi dia ketawa!leh tak?

Kali ni we went to Taiping sebab wedding..believe me or not..pic pengantin I tak snap..apakah?wakakka..sorry2..tapi dalam camera Fil ada banyak..

i love this pic..with my SIL..Anya dah pandai tengok camera/handphone terutamanya!

Tired okeh!but im totally happy with my lil girl..hahaha..even dah banyak ragam..tapi dia tetap comel dihatiku...(mana ada ibu2 tak mengaku anak dia comel ye tak?hehehe)
Oh ya..and sempat la merasa capati sedap nyum2!seriously mamak pun kalah okeh..sebab yang buat Melayu..hehehe..Cendol semestinya..

Before sampai Taiping..we all stop and having lunch kat Tanjung Malim..Yik Mun..i guess ramai dah tau kot..famous pau ever!hehhee..Balik ke KL pun singgah again..dinner..since highway jammed giler..Maklum la cuti sekolah kan..

After this..no more holiday..sebab job bersusun every weekend..Wedding kawan2 pun tak dapat pergi..Maaf ya!sangat bz..haishh..

Love,
Amy


9 comments:

wardah said...

Anya is so adorable!

roeza said...

anya dah semakin cute! geramnye tengokkk!!!~:D

Mas said...

jom join contest kat blog i..;-)

Drama Queen said...

Amy, baby u sangat comel!!! Dah besar dah. So fast time flies kan? Mine is already 1 yrs old next month! Enjoy mummyhood!

AmyMizzunderstood said...

Wardah : thanks wardah!

Roeza : heheh semakin nakal jugak!

naddynad said...

anyaaaaaaa!!! wahhhhh da pandai tgk camera eh..tak lama lg boleh posing laks....luv u baby >.<

Suzie said...

amy dah ada anak pun still bergaya,nape la kak suzie ni rasa mcm haru biru dah mcm makciks2 pula rasa :(

nak juga lawa2 mcm zaman blm ada anak,maybe my time management tak betul kot

Cik Puan Peah said...

comel gile la anya ni!!!

AmyMizzunderstood said...

nad :: tu la pandai jek..kalau org amik camera!hehehe hug and kiss to tadda!

kak suzie ::alahai kak..takde nya bergaya..sama je..kalau kat rumah dah macam bibik jugak..

cik puan peah :: hgaha thanks!