Monday, June 13, 2011

Meeting old friends

Hello!

Sabtu lepas meeting with my old friends yang study sesama dulu..hehehe..Lamanya tak jumpa..last kat my wedding..but itu pun tak dapat gossip2 dan sembang panjang...Diorang ni my classmate..patutnya ramai lagi..but ada yang tak dapat datang plak..so sad...

But yang ada ni pun dah boleh buat tak nak balik...Selagi tak malam..tak balik agaknya!hahaha..Anya pun enjoy tengok kakak2 and abang2 lari2 kat situ..dia pun excited!hehehe..


Sampai around 5pm..duduk je dah start gelak2 tak hengatt!sampai la pukul 8pm kat sana..boleh?Rasanya Razak Flora pun dah kenal muka agaknya..asik lepak sana jek hehehe..lagi cantik..dia dah bukak kat hall luar cafe dia..so situ lagi santai!and nice too of coz!hahaha

Cepatnya masa berlalu..dulu study sesama lepak sesama kat mamak..subuh baru balik bleh?hahaha..rindunya!!sekarang semua dah beranak pinak..hahaha..tapi perangai camtu jugak adehh..so sweet la korang!

So lepas ni 5 thn gap,nak buat gathering lagik..hahaha..macam la masing2 jauh..semua ada je kat KL ni...but bz dengan life masing2..Well..Rindu zaman kolej!uwaaaaaaaaa

Love,
Amy


4 comments:

Mrs.aisheiteru said...

cantek nye tempat ni. amy, tempat ni kat mana?

AmyMizzunderstood said...

Hi..flora cafe ni kat amp walk je..ampang

Fara said...

wow.. sgt best.. food best tak?

Puteri Satu said...

anya dah besar kan amy...sangat comel lak tuh..dah lama tak jengok blog amy...