Thursday, June 9, 2011

Rambut gugur

Hello!

Atim dah banyak kali perli2 pasal bab makan entry lepas!hahahaha...
Tapi bukan nak sambung pasal entry tu..its about my hair..boleh citer ke eh?takpela share jek...
After bersalin,rambut Amy banyak gugur..korang ada tak?Banyak ok..sangat banyak..boleh gumpal2 buat rambut palsu lagik hahaha!

And Amy tak stick to 1 shampoo..since weekdays kami kat rumah my dad..and weekend kat rumah parents Atim..Before this im using Head and Shoulder..but Amy dapat shampoo ni masa wedding dulu..
From Herbalife...

Saja2 gatal nak try..lepas guna 2 bulan macam tu...baru perasan anak rambut tumbuh bak cendawan!hahaha..oi oi..bukan cendawan yang tumbuh kat kepala ni eh!anak rambut..seriously..ini la kali pertama Amy percaya kat produk2 rambut nih!since my hair sangat nipis sebenarnya..

Bila kat rumah,ikat rambut..nampak jelas..kelakar okeh...!Tapi syukur Alhamdulillah..Dah tumbuh balik yeayy!!So kalau korang rasa,rambut dah ala2 nak tak de tu..cuba try!mana la tau kan?


Love,
Amy

8 comments:

Hanim said...

amy,

pasni i nk suh my sis try plak.. dia pun ada prob rambut.. now i try herbalife product utk reduce weight.. i lost 1kg in 10days tau.. camni, bertambah yakin dgn herbalife!! xsia2 jd member.. thanks share.. :))

AmyMizzunderstood said...

Hanim : herbalife untuk lost weight mmg boleh dipercayai tau!mmg kurus lah..gud luck!

AyureQ said...

good info! rambut i dah boleh buat rambut palsu jgk. gugur melampaui batas!

goblogbyfarah said...

same prob, rambut gugur menggila lepas bersalin! kesian anakku asik termakan rambut mak dia :P
should try HL kot?

AmyMizzunderstood said...

Ayu : oh amy igt amy sorg je gugur..hihi..rupanya ramai jugak eh..try la ayu

Farah : hmm same prob kan?try la insyallah..

DS said...

Amy : Org tua2 cakap klu anak selau sembur air liur kat ibunya mmg rambut akan gugur....I pun macam tu jugak....gugur...pas tu dah ok :)

From,
Silent Reader...

[ Hanie ] said...

Mmg masalah rambut gugur ni makin menjadi..last2 potong rambut kasi pendek. Tp tetap je gugur huu

fathy amany said...

Ooo bagus ye...HL ni..mane nk carik ye rambut saya pon gugur gak even x bersalin pon...