Thursday, August 25, 2011

Iftar with Bloggers

Hi!

Last monday,selepas dihitung2 ditolak2 hari..nak cari date yang sesuai untuk kami berkumpul balik...akhirnya terlaksana jua..wahhh!

Actually kalau tak de hari yang sesuai aku rasa memang semua la bz kan?
And i choose Ramadhan as a hari paling ok untuk kami jumpa balik...kami?yup..bloggers..
Me,Azi Nariko,Anil,Diah,NaddyNad and Hanie..and semua datang with hubster and baby..seronoknya si tecik Anya jumpa kawan2 dia..hhehehe..

Iftar at Bumbu Desa, Mid Valley...even jalan jammed sket..but dapat jua la berbuka beramai2..thank you guys!even penat2 kerja datang jugak...tq2!


From left : Hanie with Hannah,NaddyNad with Khadra,Me with Anya,Azi with Mya,Diah with Nayli and Anil with her baby bump!esok lusa kuar la tu another princess and boleh la buat group plak ganti mommy2 semua..


Tak tau la napa..me,Anil and Diah pasti ada pic bertiga..daripada kami semua baru2 berkahwin,aku and Diah preggy..sampai la Anil pregnant..ada je pic bertiga ni hahaha...baru perasan masa nak upload pic kat FB...

Anyway...enjoy sangat..even masa tu pendek..maybe boleh jumpa lagi masa raya ke kan?babies semua nak kutip duit raya tahun ni...seronoknya..!semua girls..and for mommies, ini 1st year beraya with babies..have fun!

Selamat Hari Raya juga untuk semua...If ada salah dan tekasar perbuatan dan budi bahasa..harap dapat dimaafkan...jangan dendam2 yer..tak baik...kita semua dah besar..ni pesanan buat sapa tah namanya..Mazliana kot..eh?haa..ramai dah buat pengakuan kat aku yakni ko memang suka cari pasal dengan orang lain..dalam erti kata lain..ko tak leh tengok org lain lebih dari ko..takpe..aku maafkan apa je yang ko buat kat aku dan kakak aku..tapi stop la nak sakit hati sendiri..dan tak yah berpura2 dihadapan suami..Allah tu Maha Mengetahui..ko tipu la macam mana pun..dia boleh tahu punya!

OK?

And to bloggers...Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin!!

Love,
Amy




3 comments:

Renee Meow said...

selamat hari raya to all ex-B2B sifus..!! hehe.. :) to me u guys are like 'pioneers' for B2B Bloggers.. so sweet to see u all are still close frens until now.. :D

[ Hanie ] said...

ngee...best2. boleh buat annual aktiviti iftar kan :)

AmyMizzunderstood said...

renee : thanks renee..tapi tak la sifu sangat hahaha..

hanie : tu la kan hanie!masa tu je sesuai!haha