Thursday, September 8, 2011

Syawal 2011

Salam..

Selamat Hari Raya semua!!
Hows u guys raya?Me?meriahh Alhamdulillah dengan our baby girl ni..sempurna..

This year is my turn..like i mention before..
So masak memasak ni..Maksu and another aunty yang settle kan..kami datang2 je dah settle semua..best kan?wakakkaa..seronok!dengan Anya yang macam2 ragam nya...


Pagi raya tak gi pun sembahyang..melayan si kecik bersama seorang lagi cousin..Lepas mandikan dia..dia cranky sebab flu..Alahai..Mommy tak sempat nak bersiap tau Anya..terpaksala pakai tshirt biasa jek...

Lepas semua dah balik sembahyang..and makan..(aku makan last skali okeh...hukhuk sedih tau!) baru la dapat tukar baju raya..hehee..ok done!bertukarr!Lama sket baru Anya ok..tu pun terpaksa sumbat puting bagi dia diam jap..hehehe

My sis datang around tengahari..akhirnya dapat jugak pic bersama2..hehe..sonok kan?
Anya pun happy dapat jumpa Kak Min dia..and diorang kutip duit raya banyak!

After that lari kejap ke rumah mertua yang beberapa km dari rumah Maksu..pic dia nanti upload later..kat camera Fil..Malam ke rumah makcik2 dan pakcik2 sekitar Bangi jua..

Itu citer raya pertama..so far ok la kan..Masa lebih kepada Anya..semuanya Anya...janji dia tak meragam sudahh..hehehe..

Oklah itu jek..

Later eh!Daa

Love,
Amy

10 comments:

Cik Ecah said...

anya comel berbaju kurung! :)

farhanna said...

muka anya dh lain.. makin besar dah dia

AmyMizzunderstood said...

Cik ecah : tu pun tak dan nak button kan..lasak sgt..

Farhanna : kan?belum ikat rambut toncet lagi nampak dh besar!hehe

roeza said...

cantik ur kebaya! n anya sgt cute la!~

♥ dak pink said...

Selamat hari raya amy =)

hazlynda kushairi said...

alolololo cute baju raya anya!
hearts ur plain kebaya.

selamat hari raya Amy & family.
maaf zahir dan batin ;)

AmyMizzunderstood said...

roeza : tq!biasa jek..tak de idea dahh

♥ dak pink : selamat hari raya too!

hazlynda : tq aunty lynda..hehe..selamat hari raya maaf zahir batin ya!

hazlynda kushairi said...

welcome anya! nanti kalau ade kesempatan berjumpe, aunty lynda gigit pipi anya yg debot tuh!

goblogbyfarah said...

amy, baju awak cantik gila..saya sukaaaaa!!!

AmyMizzunderstood said...

Goblogbyfarah: hehehe yeke?plain jek..tq2.. Tetiba amy jadik suka kat baju tu wakakaka...