Wednesday, November 9, 2011

DIY for Anya's Birthday

Hello!

Nak carik pic sendiri la yang malas...since photographer belum bagi lagi pic birthday Anya..and aku tak nak entry jadik basi..lantas gigih jua la buat satu entry..Just nak share apa yang me and Atim dah DIY untuk birthday Anya that day...

pic taken by her daddy..and the e-invi ni..daddy dia jugak yang design..

Cake i order kat raindough..nice cake!!the cake banner is my idea..i soh Atim design i cut and gantungkan using lidi yang dah di balut cantik..

this also is my idea...jenuh pergi kedai carik ribbon yang macam2 pattern..i ikut colour rainbow of coz..ada sesapa nak beli?i nak let go!

Canister..hehehe..since MG supply this canister..so tak payah pening2..i soh Atim againn..hehe design i only cut and paste the label and tq card atas penutup dia..If interested..email to MG okeh?
I dapat magnet numbers ni from supplier..0-9..untuk jadikan gift for Anya's friend..hehe..and just ikat ribbon cantik2 and letak dalam canister tadi...siap!Let me know if interested nak magnet numbers ni okeh?

HAPPY 1st BIRTHDAY ANYA banner pun Atim design and finishing i buat la..cam biasa...ada banyak lagi DIY..but tak de pic yang cantik..Insyallah if dah dapat nanti i letak sini ok?

Next will story bout foods and venue..

Love,
Amy

8 comments:

goblogbyfarah said...

amy, nak tanya u lekat banner tu kat wall pakai apa?selofantape je ke?

farhanna said...

nice la amy, kreatif la u ni.. theme yg mnrik sesuai utk baby...

AmyMizzunderstood said...

Goblogbyfarah : ha ah..but guna yg kuat sket la..since we all buat kat tempat ni so takut wall rosak..i guna tape biasa jek

Farhanna : actually masa dulu i plan nk buat theme lain..yg lagi happening la kononnn..hahaha but last minute semuanya...buat yg simple n senang2 je..heheh tq!

choclairissa @ intan said...

i love the cake...suke theme colour2 ini..sgt happy :)

farhanna said...

simple2 pun dh nice..

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Amy mmg ade golden touch tau! jeles!
nanti kalau baby i dah nak celebrate besday, i mintak quo canister tue :)


btw,
happy 1st birthday anya.
mmmuuuuaahhhh!

RR said...

Hi Amy,

Ruzanna here, just wondering, u ade tak contact number bakery yg buat anya's cake...cantik...rase die sedap tak?

AmyMizzunderstood said...

Hi ruzanna,

I dont have their numbers...but u boleh pergi kat website raindough.com