Wednesday, November 2, 2011

Something about Anya Baheera

Hi!

Its about my pwincess..Lama tak berupdate pasal dia..kan?
So far Anya sekarang dah makan macam2...makanan aku..makanan dia..makanan dia jadik makanan aku gak hahaha..tapi selalunya aku tak lalu lagi2 bau salmon fish tu..euww..tapi Anya suka..so takpela..hahaha

Currently apa yang dia dah pandai ..bye bye..salam..amin (before eat mesti baca Bismillah..dia tadah tangan and Aminnn..) Flying kiss yg masih agak malu2..hehe cute!She can say "Dah!"..."Finish" tapi bunyik macam "Nishh" belakang je dengar..hahhaa..and the best word is...
"BETUL!BETUL!BETUL!" (Upin n Ipin) actually dia tak suka pun tengok cartoon tu sangat..but lagu tema citer tu dia suka..hahaha..

Her fav song till now is - Charlie and the numbers (from Baby TV) Omaigad,..dia memang suka giler!Goyang2 badan lagi!So i have to carik numbers block for her...and lastly i beli banyak untuk jadik gift kawan2 Anya masa birthday dia hari tu... :) Comel giler!

Anya jenis friendly la aku rasa..nampak je baby ke..akak2 baya Kak Min mesti dia nak tegur..bye2 la apa la..nanti dia gelak2 sendirik..So far Anya tak leh jalan lagi..panjat2 tu dah pro habis..even turun katil sendiri pun dah tak risau sangat..even kadang2 jatuh gak..takpe biar dia tahu sakit..so next time dia lebih berhati2..hehe

Apa lagi..?Oh yes..dia suka dengar Azan...satgi dia pun berlagu jugak..hehehe..and i dah install a lot lagu2 baby..azan and doa..If pergi karaoke i carik lagu twinkle2 and nyanyi ramai2..ohh dia memang suka!hehehe..so pasni kalau karaoke senang..haha..


So itu dulu..later i post pasal birthday Anya okeh?

Love,
Amy

6 comments:

oshinz said...

so comeeeellll dia punya attitude. hehehe.

[ Hanie ] said...

haa yg block2 tu sgt comel ok. hannah suke sgt tau hehee. mak nye ni pun teruja sama :P

farhanna said...

comel la anak u, n time2 mcm ni la rs seronok main dgn dia.. hope x bnyak ragam or u penat mlyan pulak nnt

AmyMizzunderstood said...

oshinz : cutee tp penat nk melayan.hehee

hanie : yeke dia suka??!wahhh bgs..sbb anya pn suka hahaa..hbs digoncangnya canister tu..dpt.block tu dia gigit

farhanna : sonok..sedih dia dh besar.dgn pantas

kursuskahwinmontkiara said...

Hi! Sorry to ask but do you mind if we exchange link pls? We are from Kursus Kahwin Mont Kiara, http://kursuskahwinmontkiara.wordpress.com. Your site is listed in ours too :) thanks!!

cha said...

eh i dh lama tutup blog. bukak2 blog tgk u dh ada baby pun. dh kawen pn. i yg tak kawen kawen. huhu T__T