Friday, December 16, 2011

Anya Oh!Anya...

Helo...

Ok mak berangan kejap nak masuk HFW gitu!hahaha...hujung2 aku malas nak update dah...hahaha...kata saja seronok2..ok dah!

Its about Anya..
Well semalam i marathon baca blog sendiri...baca apa?bab pregnancy lepas..hehehe..baru baca masa weeks 16 aku dah mengah sambil pegang perut sendiri pastu tetiba susah nak nafas bleh?hahaha giler feeling habis hahhaa...eh takk..belum lagi..rilex dulu..hehe belum belum..not now kot..hehe..tunggu Anya leh jalan dgn pantas dulu...

Anya dah boleh jalan in slow mode..hehe..tekedek2..jatuh terus merangkak..tak kira dimana..kekadang sampai tak larat nak kejar kat mall tu..nasib la lantai tu kotor ke tak..tak leh nak buat apa dah..pegang tangan dia tak mahu okeh!diva anak mommy nih...bila dukung,dia lentok2 lembik kan badan dia..haihshh...Atim kata Anya ni version BUAS jugak nih...sebab dia pun tak larat nak pegang Anya bila dah macam tu rupanya!hahahha...

muka nak gangster jek!

Gigi dah 4...complete atas 2,bawah 2...yang lain tak tau bila nak tumbuh..so Anya still tak leh makan benda keras2 sendiri...kene tengok jugak...makan semuanya nak...tak tau la berat dia sekarang berapa..kene tunggu January baru check up...

mommy dah alter rambut saya!!hehehe comel la kamu ni..
Instead of dulu asik bekepit kalau nk main ke apa...sekarang dah pandai main sorang2.. :) good girl..then mommy can cook..can clean up Atok house..hehe..pandai cakap..tapi I tak paham sorry dear!...Oh she LOOVEEEE Teddy Bear..or patung2 baby...pandai plak pegang baby dia...asal nampak dia amik and she kiss her baby...her teddy also!wahh penyayang habis!

Anya oh Anya!and she love balloons...tip untuk tak beli banyak is...sebab selalu kalau keluar mesti nampak baby lain pegang balloons etc..so beli satu yang mahal pun takpe..and bawak la keluar bersama...so dia tak de la jerit2 nak balloon lain...hehehe... :)

Oh ya..Anya already 13 months..cepat eh masa tu berlalu...haishh..rindu Anya yg tecik2 dulu...

Well life must go on...

Love,
Mommy

No comments: