Monday, December 19, 2011

Oh My Dress

Hi peeps!

Well...macam tak percaya je...apa?heheh start from January onwards bersusun okeh families wedding hehehe...and yang paling happy,dress yang aku tempah terletak cantik je...hehehe...

from Nurita Harith

But design dia i dah alter sket bagi jadik long sleeve..and dalam bip tu ada button kat depan ..senang nak breast feed Anya tapi dalam masa yang sama nak bergaya gak wakakkaa...agak2 kalau pakai turban nampak cam taliban tak?heheheh

On January nanti aku upload pic Insyallah...But i loikkkee my dress!Macam baju fav yang kedua pas baju nikah dulu...hehehehe...

Love,
Amy


14 comments:

Ezrina Moi said...

Hy Amy,

i LOVE her design too!. :) She did for my nikah and reception.
must looking good on you.

AmyMizzunderstood said...

Ezrina : Oh hi!betul la..cantik kan?

Zahra Al-Rasyah said...

Oh Your Dress is sooo Cantik babe! :)
Hebatnya sebab u boleh custom made the design untuk mudah kan breastfeed. Bestnyaa! Hehe.

Princess Cindellyna said...

tak sabar nk tgk amy post pasal baju tu nanti...!

♥ ROS ♥ said...

Wah xsabar nk tgk nih.. Dress breastfeeding... Hihi

AmyMizzunderstood said...

zahrah : btl babe..teruja..i igt tak cantik sbb i dah ubah the design..but okla...puas hati...

pricess cindellyna : hihi lg 2 weeks je sbrr haa..

ros: yup2..after this blh buat jugak asal dpt bf sudahh hiji

roeza said...

beautiful!

♥ Elin ♥ said...

sungguh gojes!!
cecepat uopdate kalau dah buat yer.

AmyMizzunderstood said...

Elin : baju dah siap pun..hehehe ;)

Fara said...

i plg suka part u adjust untuk easy breastfeeding tu..! :) and design ni sgt menarik amy! so u buat dengan tailor sendiri ke mcmane? ape kate u pakai turban mcm Thara from nuffnang masa nabpas tu.. (cube intai blog ceera) turban camtu nmpk nice plak! ;)

AmyMizzunderstood said...

Fara :tq fara for the ideas..bagusssssnyaaa fara ni!hahahaha jap nak tgk blog dia..tak penah baca lagi...jenuh nk cark

Raieza Hanim R said...

Hi saw you at Yaya's wedding just now (before ni silent reader je) tapi malu/segan nak tegur heheh.

Btw how much Nurita charges for this type of dress eh?

MrsWhiteberry said...

amy.. cpt la upload gambar baju ni..
aku x sabar nak tengok!

AmyMizzunderstood said...

alia : hhehe ada sket kat fb wehh..