Tuesday, December 27, 2011

Yaya's Solemnization

Holla!

Wah lama nya tak berupdate...so sorry..bz sket la lately...cewah cam ada je orang nk baca hahaha..

Last week my cousin's Yaya solemnization...kat Bangi...A day before diorang buat malam berinai...kecil2an..sapa nak pakai henna hulur jek!hahaha aku tak la..sebab nak kene tido kan Anya masa tu...huhu so sad..

Solemnization theme is BROWN...Yaya's dress is from Nurita Harith..pic i tak dek uoalls..sebab masa tu asik dengan Anya...Anya pun mengantuk dah sebab majlis start after Isyak...

henna time!me and little angel,Anya Baheerame and dena...bakal pengantin...belum lagi sabar okeh!hahhaa
Last skali mesti la camwhoring kan?hahaha lama tak buat..ok la..Alhamdulillah semuanya berjalan lancar...January my bil pulak...February another bil...April Yaya and Dena reception...Oh my...banyak okeh!hehehe...sekarang tengah sebok cari baju la apa lagi!!

Okla..later!

Love,
Amy

2 comments:

Moose said...

amy, dena is your cousin? what a small world. she's my high school mate!

AmyMizzunderstood said...

moose : ha ah..dena my cuz..my husband side..hhehehee yeke?schoolmate u?